Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Veikkausliigassa tapahtuu – Nuori laitahyökkääjälupaus lainalle AC Ouluun

Samuel Anini junior laitahyökkääjä AC Oulu
AOP

Veikkausliigan AC Oulu vahvistaa rivejään HJK:sta lainalle saapuvalla laitahyökkääjällä Samuel Anini juniorilla.

Samuel Anini junior saapuu loppukauden mittaisella lainasopimuksella Veikkausliigan HJK:sta AC Oulun riveihin. Viime kaudella hän pelasi Ykkösessä Klubi04:n paidassa 26 ottelua, joissa syntyi yhdeksän maalia ja viisi maalisyöttöä. 19-vuotias laitahyökkääjä on myös esiintynyt juniorimaajoukkueissa 13 ottelun verran, joissa myös on syntynyt yksi maali.

– Saavun tosi hyvillä filliksillä Ouluun ja olen kuullut paljon hyviä juttuja AC Oulusta. Odotan innolla pelejä. Minun tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisemman paljon ja tehdä tehoja sekä pysyä ehjänä koko kausi, Anini junior kertoo tunnelmistaan.

Anini junior kärsi talvella loukkaantumisesta, mutta on sen jälkeen päässyt jo hyvää kuntoon.

– Huippukuntoon päästessään laituri tarjoaa vastustajan puolustajille päänvaivaa nopeilla jaloillaan, ohituskyvyllään ja maalintekotaidoillaan. Lainasopimuksen syntymisen kannalta tärkeässä roolissa olivat HJK:n Takkulan Miika ja Junnu itse. Ilman heidän yhteistyökykyään homma ei olisi ehtinyt edetä maaliin asti ennen siirtoikkunan sulkeutumista, Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoo.

Suomen ja Ghanan passit omistava Anini junior on pelannut urallaan HJK:n ja Klubi 04:n lisäksi PKKU:ssa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset