Seuraa meitä:

Serie A

Tässä ovat argentiinalaistähden ensi kauden vaihtoehdot! – “Yllättäviä joukkueita”

Dybala jatkamassa Juventuksessa
AOP

Euroopan jalkapallokentillä siirtohuhut käyvät hurjina ja tällä hetkellä myrskynsilmään on hypännyt Serie A:n tähtihyökkääjä. Pitkään on ollut jo selvää, että Serie A:n kärkijoukkueisiin kuuluvan Juventuksen argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybala ei enää jatka organisaation riveissä. Nyt on tullut selville mahdollisia joukkueita, jotka ovat kiinnostuneita argentiinalaisen palveluksista tulevaisuudessa.

Juventuksen tähtihyökkääjä, 28-vuotias Paulo Dybala saattaa siirtyä ensi kaudeksi nykyisen seuransa suurimpaan viholliseen, Internazionaleen. Serie A:n mestaruudesta tiukasti yhdessä AC Milanin kanssa taisteleva Inter on kiinnostunut argentiinalaishyökkääjän palveluksista.

Dybala oli jo lähellä viiden vuoden jatkosopimusta Juventusin kanssa, mutta loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä ei lopulta saanut sopimusta maaliin. Dybala olisi tienannut uudella sopimuksellaan kahdeksan miljoonaa euroa kaudesta. Serie A:ssa Dybala on tehnyt 267 otteluun hurjat 97. Mestarien liigassa vuonna 1993 syntynyt hyökkääjä on pelannut uransa aikana 53 ottelua ja näissä on syntynyt 18 maalia.

Dybalan arvioitu siirtosumma Transfermarktin mukaan 40 miljoonaa euroa tällä hetkellä. Hyökkääjän sopimus on päättymässä tulevana kesänä 30. kesäkuuta, mutta oletettavasti Dybala pyritään kauppaamaan ennen uuteen seuraan,

Argentiinalaispelaajan perässä on Interin lisäksi Valioliigassa pelaavat Tottenham ja Arsenal. Espanjan La Ligassa oleva Diego Simeonen valmentama Atletico Madrid on myös kiinnostunut argentiinalaisen palveluksista, mutta Dybalan uskotaan haluavan siirtyä Englantiin mikäli ura ei Italiassa ole jatkumassa. Joukkueista monet ovat yllättäviä, sillä etenkin Arsenalilla ja Atleticolla on hyvät hyökkääjät riveissään tällä hetkellä ensi kautta ajatellen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Serie A