Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal selviytyi Manchester Unitedin paineesta! – Cristiano Ronaldo osui paluuottelussa

Arsenalin Granit Xhaka naulasi 3-1 -maalin Manchester Unitedin reppuun
AOP

Valioliigan lauantai käynnistyi huikealla maalijuhlalla, kun Arsenal kohtasi Emiratesilla Manchester Unitedin. Ottelu oli kummallekin joukkueelle äärimmäisen tärkeä, sillä molemmat joukkueet taistelevat vielä paikasta neljän joukkoon. Neljän parhaan joukkoon pääseminen Valioliigassa tarkoittaa paikkaa ensi kauden Mestarien liigassa. Valioliigan voitto menee joko Manchester Citylle tai Liverpoolille.

Mikel Artetan valmentama Arsenal otti viikon toisen voittonsa, kun Gunners nappasi hienon 3-1 -kotivoiton Manchester Unitedista. Tällä viikolla Artetan miehistö kaatoi aiemmin Chelsean 4-2 -lukemin Stamford Bridgellä, joten kahteen peliin on syntynyt yhteensä seitsemän maalia. Ennen näitä kahta voittoa Arsenal oli hävinnyt kolme ottelua putkeen tekemällä ainoastaan yhden maalin.

Ottelun Arsenal aloitti vahvasti, kun Nuno Tavares laukoi David de Gean torjunnasta tulleen pallon etukulmasta reppuun. Tykkimiehet nousivat ottelussa kahden maalin johtoon rangaistuspotkusta reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Tilanteessa hylättiin ensin VAR-tuomion jälkeen maali, mutta samaisessa tilanteessa oli rike, josta tuomittiin pilkku. Rangaistuspotkusta Bukayo Saka niittasi jo viikon toisen maalinsa 11 metristä.

Arsenalin 2-0 -johto ei kauaa kestänyt kunnes Cristiano Ronaldo naulasi paluuottelussaan viidestä metristä kavennuksen vain kolme minuuttia Sakan maalin jälkeen.

Unitedille ei maistunut

Toinen jakso alkoi vierasjoukkueen täydellisessä hallinnassa. United loi useita maalintekopaikkoja toisen jakson ensimmäisen 20 minuutin aikana, mutta ei onnistunut maalinteossa hyväksytysti. Tunnin pelin kohdalla Bruno Fernandes pääsi yrittämään rangaistuspotkusta tasoitusta, mutta laukoi löysän laukauksen tolpasta ulos.

Kun vierasjoukkueelle ei kelvannut, niin Arsenal naulasi voiton. Noin 20 minuuttia ennen loppua kotijoukkueen sveitsiläiskeskikenttä Granit Xhaka sai pallon 25 metriin ja pommitti tylysti nahkakuulan takakulmaan ohi voimattoman espanjalaisveskarin. Maali oli 29-vuotiaalle Arsenal veteraanille kauden ensimmäinen.

3-1 -maali sammutti loputkin valot Unitedin kiristä ja loppupeli oli pelkkää pelailua. Arsenal nousi voitollaan 60 pisteeseen 33 pelatun ottelun jälkeen ja sijalle neljä. Tottenham on Arsenalia kolme pistettä perässä ottelun vähemmän pelanneena. Joukkueilla on vielä keskinäinen ottelu luvassa tänä keväänä ja nämä joukkueet ratkaisevat Valioliigan neljännen sijan.

Valioliigan lauantain ottelut

Arsenal vs. Manchester United 1-1
17.00 Leicester vs. Aston Villa
17.00 Manchester City vs. Watford
17.00 Norwich vs. Newcastle
18.30 Brentford vs. Tottenham

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga