Seuraa meitä:

Valioliiga

Brassitähti säkenöi Valioliigassa! – Käsittämätön maalitahti

Manchester Cityn Gabriel Jesus hirmuvireessä
AOP

Valioliigassa mestaruustaistelu käy kuumana Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä. Lauantain jälkeen on selvää, että ainakaan City ei kompuroi ja tarjoa mahdollisuutta Liverpoolille nousta kärkeen. Tämä johtuu siitä, että Etihadilla on melkoiset turpakäräjät käynnissä Cityn toimesta ja ottavana osapuolena on sarjassa putoamista vastaan taisteleva Watford.

Manchester City murskasi tyylikkäästi Valioliigassa toiseksi viimeisenä olevan Watfordin. Ottelu ratkesi jo ensimmäisen puoliajan aikana. Pep Guardiolan valmentaman joukkueen brassikärki Gabriel Jesus on ollut hurjassa vireessä.

25-vuotias hyökkääjä oli tehnyt ennen lauantaista ottelua vain kolme maalia Valioliigassa tähän kauteen, mutta Watfordia vastaan tilanne muuttui. Jesus iski heti avausjaksolla kaksi maalia ensimmäiseen 23 minuuttiin ja teki esityön espanjalaisen Rodrin iskemään 3-1 -maaliin reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Avausjakson kaksi maalia ei riittänyt brasilialaiselle vaan Jesus jatkoi maalintekoa heti toisen jakson ensimmäisellä kympillä. 49. peliminuutilla Jesus iski rangaistuspotkusta kotijoukkueen 4-1 -johtoon ja hetkeä myöhemmin 5-1 -maalin. Tämä tarkoitti sitä, että brasilialainen iski neljä maalia alle tuntiin. Kolmeen Jesusin maaliin esityön teki vaihtoon tunnin kohdalla lähtenyt belgialaistähti Kevin De Bruyne.

Perjantaina eri medioissa oli huhuja, että brasilialaishyökkääjä ei sopisi ensi kaudella Guardiolan suunnitelmiin. Nuori hyökkääjä vastasi komealla tavalla huutoon ja espanjalaisvalmentaja joutuu miettimään suunnitelmiaan uudelleen.

Ottelu päättyi lopulta Cityn 5-1 -voittoon ja joukkue vankisti asemiaan Valioliigan kärjessä suhteessa Liverpooliin. Liverpoolilla on seuraava ottelu sunnuntaina Evertonia vastaan.

(juttua päivitetty klo. 18.57)

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga