Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

EA Sports teki kovan Chelsea-ratkaisun – On samoilla linjoilla FIFAn ja UEFAn kanssa

EA Sports
AOP

Yhdysvaltalainen pelitalo Electronic Arts Inc on tehnyt yllättävän ratkaisun EA Sports -urheilubrändinsä alla. Yritys jättää venäläisongelmien kanssa painivan Chelsean kokonaan pois vuoden joukkue -äänestyksestään.

Yhdysvaltalaisen pelitalon Electronic Arts Inc:n alainen EA Sports on jättänyt Valioliigan Chelsean pelaajat kokonaan pois Valioliigan kauden joukkue -äänestyksessään. Fanit ympäri maailmaa voivat nyt äänestää kauden parasta Valioliiga avauskokoonpanoa ja joukkue julkistetaan ja julkaistaan ​​pelissä 6. toukokuuta klo 18.

Nyt on selvinnyt, että yksikään Chelsean pelaaja, mukaan lukien tähtipuolustaja Antonio Rüdiger, keskikenttäpelaajat Mason Mount ja N’Golo Kante tai hyökkääjä Kai Havertz, ei ole valittu ehdokkaiden joukkoon. Sen sijaan lainalla Crystal Palacessa pelaava Conor Gallagher on äänestettävien pelaajien joukossa.

EA kieltäytyi kommentoimasta aihetta, kun brittimedia Sportsmail tiedusteli asiaa. EA ei myöskään ole julkaissut erityisiä Chelsea-julkaisuja Ultimate Team -alustallaan sen jälkeen, kun Iso-Britannian hallitus asetti sanktioita seuran venäläisomistajalle Roman Abramovitšille maaliskuussa Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

EA Sportsin päätös Chelseasta tehtiin lähes kaksi kuukautta sen jälkeen, kun EA paljasti, että se oli poistamassa Venäjän maajoukkueen ja kaikki venäläiset seurat FIFA 22:sta. EA Sportsin lausunnossa lisättiin myös, että yritys “on solidaarinen Ukrainan kansalle” Venäjän miehitettyä maan.

– EA Sports on solidaarinen Ukrainan kansaa kohtaan ja vaatii rauhaa ja Ukrainaan-hyökkäyksen lopettamista, kuten monet äänet kaikkialla jalkapallomaailmassa.

EA seuraa linjassaan Kansainvälistä jalkapalloliittoa FIFAa ja Euroopan jalkapalloliitto UEFAa.

– FIFA- ja UEFA-kumppaneidemme mukaisesti EA Sports on käynnistänyt prosessit Venäjän maajoukkueen ja kaikkien venäläisten seurojen poistamiseksi EA Sportsin FIFA-tuotteista, mukaan lukien FIFA 22, FIFA Mobile ja FIFA Online. Arvioimme aktiivisesti myös peliemme muihin osiin liittyviä muutoksia.

– Pidämme yhteisömme ajan tasalla kaikista toteutetuista toimista ja kiitämme pelaajia heidän kärsivällisyydestään näiden päivitysten käsittelyssä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat