Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Brassitähti jyrähti – “Turhaan buuaatte”

Neymar Jr
AOP

PSG varmisti Ranskan liigan mestaruuden viikko sitten, kun joukkue kaatoi Angersin vieraissa tyylikäästi 3-0 -lukemin. Tänä viikonloppuna PSG hyytyi kotikentällään 1-1 -tasapeliin Lensiä vastaan, joka on sarjassa seitsemäntenä. PSG:llä on vielä neljä kierrosta jäljellä Ranskan liigan kautta, jonka jälkeen alkaa kova rakentaminen kohti ensi kautta. Ensi kaudella joukkueen odotetaan menestyvän myös Euroopassa.

Mauricio Pochettinon valmentaman PSG:n loppukauden suurimmat panokset ovat pelaajien henkilökohtaisissa menestymisissä. Kylian Mbappe johtaa sarjan maalipörssiä 22 osumalla, mutta Rennesin Martin Terrier on vain maalin päässä. Monacon kokenut 31-vuotias ranskalaishyökkääjä Wissam Ben Yedder on sarjan maalipörssissä kolmantena 20 maalinsa kanssa.

PSG:n toiseksi kovin maalintekijä Ranskan pääsarjassa on tällä kaudella ollut brasilialaishyökkääjä Neymar. Neymar on tehnyt tällä kaudella vaivaiset 11 maalia ja saanut paljon kritiikkiä osakseen. Neymarilta kuultiin kuitenkin mitä mahtavin kommentti fanien suuntaan viikonloppuna.

– Olen täällä vielä kolme seuraavaakin kautta. Turhaan buuaatte. Mikäli jatkatte buuaamista, niin tulette tarvitsemaan lisää happea.

Paris Saint-Germain pelaa sarjassa vielä kaksi koti- ja vierasottelua. Ensi viikonloppuna joukkue matkaa vierasotteluun Strasbourgin vieraaksi. Sen jälkeen joukkue pelaa kotiottelun Troyesia vastaan. Toukokuun puolessa välissä PSG pelaa kauden viimeisen vierasottelun Montpellierissä ja lopulta 21.5 PSG päättää kauden kotonaan Metziä vastaan.

Ranskan liigassa taistellaan vielä kiivaasti paikoista Euroopan kentillä. Marseille pitää tällä hetkellä hallussaan toista paikkaa Mestarien liigassa ja Rennes taistelee yhdessä Monacon kanssa paikasta Mestarien liigan karsinnoissa. Bordeaux ja Metz vaikuttavat molemmat varmoilta putoajilta, sillä toiseksi viimeisenä olevan Bordeauxin ero 18. olevaan St. Etienneen on neljä pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut