Seuraa meitä:

La Liga

Espanjan suurseura kiinnitti tähtipuolustajan – Ulosostopykälä aivan käsittämätön!

FC Barcelonan Ronald Araujo teki jatkosopimuksen,.
AOP

FC Barcelona on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun joukkueen ykköspuolustajaksi noussut urugualaistoppari jatkaa pitkään seuran riveissä. Ronald Araujo teki hurjan sopimuksen, joka pitää pelaaja Blaugranan riveissä aina kevääseen 2026 saakka. Araujo oli yksi organisaation ykkösprioriteeteista, mitä tulee jatkosopimusneuvotteluihin.

FC Barcelona on tehnyt merkittävän siirron tulevaisuuden kannalta, kun joukkue sai maaliin neljän vuoden jatkosopimuksen Ronald Araujon kanssa. Urugualaistoppari on noussut menneellä kaudella Xavi Hernandezin valmennuksessa Barcelonan alakerran tärkeimmäksi pelaajaksi, joten tulevaisuus on turvattu hyväksi ajaksi.

Araujon sopimuksessa on hurja, miljardin punnan ulosostopykälä eli reilut 800 miljoonaa euroa. Samanlainen pykälä on ainakin espanjalaiskeskikenttä Pedrillä FC Barcelonan joukkueesta.

Isokokoinen, 188 senttiä pitkä Araujo saapui FC Barcelonan organisaatioon elokuussa 2018 ollessaan 20-vuotias. Hyvin nopeaan tahtiin Araujo teki Barcelonan kakkosjoukkueesta nousun pääjoukkueeseen ja tärkeäksi pelaajaksi koko joukkueelle. Tällä kaudella Espanjan La Ligassa Riveran kaupungista, Uruguaista kotoisin oleva toppari on pelannut 26 ottelua ja tehnyt näissä neljä maalia. Mestarien liigassa pelejä kertyi alkulohkossa viisi kappaletta ja Eurooppaliigassa pelejä kertyi viisi. Maaleja toppari ei iskenyt tänä vuonna eurokentillä.

FC Barcelonalla on tällä hetkellä kuusi topparia ensi kaudeksi sopimuksen alaisena. Näistä pelaajista oletettavasti ranskalaistoppari Samuel Umtiti ja espanjalainen Oscar Mingueza saattavat siirtyä toisaalle tulevana kesänä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga