Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Liverpoolin supervalmentajalle jatkosopimus – “Minulla on rakkautta tätä paikkaa kohtaan”

LIVERPOOL Jurgen Klopp jatkosopimukseen.
AOP

Valioliigan ja koko Euroopan kärkiseuroihin kuuluva Liverpool on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Liverpool on tehnyt vuoteen 2026 ulottuvan jatkon saksalaisvalmentaja Jurgen Kloppin kanssa.

Mestarien liigassa välierän ensimmäisen osan keskiviikkona Villarrealia vastaan 2-0 -lukemin voittanut Liverpool julkitsi merkittävän jatkosopimuksen torstaina. Liverpool tiedotti, että saksalaisvalmentaja Jurgen Klopp jatkaa seuran peräsimessä aina kesään 2026 saakka. Stuttgartista kotoisin oleva 54-vuotias valmentaja on toiminut Liverpoolin peräsimessä aina vuodesta 2015 alkaen. Anfieldille Klopp siirtyi Borussia Dortmundin päävalmentajan paikalta.

– Tässä on niin paljon erilaisia sanoja, miten voisin kuvitella tämän hetken fiilistä tästä sopimuksesta. Iloinen, nöyrä, siunattu, kiitollinen ja onnellinen voisi olla alku tämän tunteen kuvailemiselle, kommentoi Klopp Liverpoolin nettisivujen haastattelussa.

Klopp oli ensimmäinen valmentaja, joka johdatti Liverpoolin sitten vuoden 1990 Valioliigan mestaruuteen koronan häiritsemän kauden 2019-20 päätteeksi. Viime kausi meni joukkueelta penkin alle, mutta tällä hetkellä joukkue taistelee yhdessä Manchester Cityn kanssa mestaruudesta. Kummallakin Valioliigan kärkijoukkueella on vielä mahdollisuus myös Mestarien liigan voittoon. Kumpikin joukkue aloitti välierät voitolla Espanjan La Ligan joukkueita vastaan.

– Minulla on rakkautta tätä paikkaa kohtaan. Tiesin tämän ennen kuin tulin tänne ja olen saanut ymmärtää sitä entistä paremmin. Nyt rakastan tätä paikkaa enemmän kuin koskaan aiemmin, Klopp avasi.

Ennen jatkosopimusneuvotteluja Klopp mietti tarkkaan haluaako enää jatkaa seuran parissa.

– Tämä pitkä yhteistyö on ollut erilainen, kun se on kestänyt niin pitkään. Oli kysyttävä itseltään, että onko tämä systeemi sellainen, jossa haluaa pysy vielä pidempään.

Liverpool teki samalla jatkosopimuksen myös koko valmennusjohdon kanssa. Kloppin kyljessä jatkavat Pep Lijndersin ja Pete Krawietzin kanssa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga