Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Real Madrid – Manchester City: Nähdäänkö keskiviikkona ensimmäisen osaottelun kaltainen jalkapallonäytös?

Carlo Ancelotti
AOP

Keskiviikkona pelattavaan Real Madridin ja Manchester Cityn väliseen välierän toiseen osaotteluun lähdetään jännittävistä asetelmista. City voitti ensimmäisen osan kotonaan 4-3, joten kaikki on vielä auki ennen huomista ottelua.

Manchester City ja Real Madrid järjestivät viime viikolla huikean trillerin, jossa mentiin päästä päähän hengästyttävällä tempolla. City voitti ottelun 4-3, mutta pelaajien ilmeistä näki, ettei kukaan Pep Guardiolan miehistöstä ollut tulokseen järin tyytyväinen. Real Madrid isännöi toista osaottelua ja Citizensille on luvassa vaikea iltapuhde maalin johtoasemasta huolimatta. Los Blancosin päävalmentaja Carlo Ancelotti kertoi mietteitään ennen keskiviikon kamppailua.

– Jos makaamme alhaalla, emme vastaanota järkyttävää määrää vaarallisia maalintekotilanteita. Jos taas hyökkäämme rohkeasti, he tulevat iskemään vastaan. Joskus on kuitenkin otettava riskejä.

– Olemme onnistuneet tällä kaudella maalinteossa kovia joukkueita vastaan. Teimme neljä maalia PSG:n verkkoon, viisi Chelseaa vastaan ja osuimme kolmesti Etihadilla. On selvää, että meillä riittää laatua ottaa riskejä. Pelaajat näyttävät valmiita. Tiedämme, että ottelusta tulee vaikea, mutta olemme luottavaisia.

– Heillä on pieni etu puolellaan, mutta tämä on jotain mihin meidän on vastattava huomenna. Tulemme näkemään upean ottelun kahden hienon, mutta erilaisen joukkueen välillä. Finaaliin eteneminen ei koskaan tapahdu pelkästään tahdonvoimalla tai sydämellä. Siihen tarvitaan yhtenäistä pelaamista ja myös henkilökohtaisia huippusuorituksia.

Nähtäväksi jää onko keskiviikkona luvassa avausosan veroinen jalkapallojuhla. Realin on jossain vaiheessa otettava riskejä ja se lupaa hyvää ottelun viihdearvon kannalta. Maaleja on lupa jälleen odottaa näiden kahden jättiläisen pelatessa finaalipaikasta. Loppuotteluvastustaja selviää tänään pelattavasta Villarrealin ja Liverpoolin välisestä ottelusta. Jürgen Kloppin miehistö lähtee toiseen osaotteluun kahden maalin etulyöntiasemasta.

Lähde: The National

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga