Seuraa meitä:

Eurooppa-liiga

Glen Kamaran maali auttoi Rangersin finaaliin – Päävalmentajalla riittää luottoa: ”Ei ole merkitystä missä pelaamme”

Glen Kamara
AOP

Rangers FC kaatoi torstaina RB Leipzigin Eurooppa-liigan välierävaiheen toisessa osaottelussa ja etenee kilpailun finaaliin. Rangersin päävalmentajan Giovanni van Bronckhorstin mukaan joukkue tulee tekemään kaikkensa saadakseen kaudelle parhaan mahdollisen päätöksen.

Huuhkajien luottopelaaja Glen Kamara oli tärkeässä roolissa torstaina, kun hänen seurajoukkueensa Rangers kellisti kotonaan Ibrox stadionilla RB Leipzigin. Kamara iski yhden maalin Rangersin 3-1 voittoon päättyneessä ottelussa.

Glasgown ylpeyden päävalmentaja hollantilaislegenda Giovanni van Bronckhorst kertoi tunnelmistaan finaalipaikan varmistuttua.

– Tämä oli uskomaton ilta ja kuten sanoin ennen peliä, tulisimme tekemään kaikkemme voiton eteen. Joukkue ja fanit olivat mahtavia. Loimme yhdessä ilmapiirin, jonka tarvitsimme voittaaksemme tämän ottelun.

– Olisi ollut mahdotonta käsikirjoittaa parempaa tarinaa tälle kamppailulle ja olemme todella ylpeitä päästessämme loppuotteluun. Tunnelma stadionilla toimii molempiin suuntiin. Me saamme siitä lisää virtaa ja se tekee vastustajien olon hankalaksi.

Rangers saa toukokuun 18. päivänä pelattavassa Eurooppa-liigan loppuottelussa vastaansa Eintrach Frankfurtin, joka kaatoi omassa välieräparissaan West Hamin. Bronckhorstin mukaan joukkueen menestys ei jää ainakaan kannatuksesta kiinni Sevillassa pelattavassa finaalissa.

– Ei ole merkitystä missä pelaamme. Ei ole väliä kuinka monta tuntia fanimme joutuvat lentää, uida tai pyöräillä päästäkseen paikan päälle. Uskon, että saamme nauttia kannattajiemme tuesta myös Sevillassa. Meidän tehtävämme on tarjota heille jotain näkemisen arvoista. Tulemme tekemään kaikkemme, että voitamme finaalin.

Lähde: STV News

Eurooppa-liigan tulosseurannan löydät täältä.

 

 

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga