Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Mikel Arteta: “Meidän täytyy lähteä jokaiseen kilpailuun sillä asenteella, että taistelemme voitosta”

Mikel Arteta
AOP

Arsenal jäi viime kaudella täpärästi Mestarien liigan ulkopuolle. Gunnersin manageri Mikel Arteta kertoo kuitenkin odottavansa innolla myös Eurooppa-liigan otteluita. Edelliskerran Tykkimiehet ovat yltäneet kyseiseen kilpailuun kaudella 2018-2019.

Lontoolaisseura Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta kertoo odottavansa innolla, että joukkue pääsee pelaamaan eurooppalaisia joukkueita vastaan Emirates Stadiumilla.

– Odotan, että pääsemme nauttimaan Eurooppa-liigan tunnelmasta Emiratesilla. Olemme ikävöineet sitä ja eurooppalaisia joukkueita vastaan pelaamista. Me tulemme olemaan hyvin valmistautuneita.

– Meidän täytyy lähteä jokaiseen kilpailuun sillä asenteella, että taistelemme voitosta. Tulemme etenemään askel kerrallaan valmistautumisen suhteen, mutta sen täytyy olla kunnossa. Viime vuosina kilpailun voittaneet joukkueet ovat onnistuneet siinä loistavasti.

Eurooppa-liiga potkaistaan käyntiin ensi kuussa, jolloin kaikki kuusi alkulohkon ottelua pelataan kahdeksan viikon aikana. Myös Valioliiga tulee sovittamaan otteluohjelmaa ennen marraskuussa alkavaa MM-kisataukoa, joten Arteta tietää, että pelaajien kierrättäminen on välttämätöntä.

– Meidän on pidettävä yllä sitä suoritustasoa, joka meillä on tällä hetkellä, ja vaatimuksena on tehdä se kolmen päivän välein. Rotaatio riippuu vastustajan tasosta, joukkueemme tilasta ja siitä, missä kunnossa pelaajat ovat. Tulemme tarkastelemaan tilannetta peli kerrallaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga