Seuraa meitä:

Valioliiga

Liverpoolin mestaruustaistelu pysyi hengissä – “Mahtava fiilis!”

Liverpool - Crystal Palace
AOP

Valioliigassa pelattiin tiistaina ainoastaan yksi ottelu, kun Aston Villa kohtasi kotikentällään Villa Parkilla Valioliigan mestaruudesta taistelevan Liverpoolin. Ottelu oli hurjan tasainen, mutta lopulta Jurgen Kloppin miehistö otti haluamansa voiton. Liverpool on sarjan kärkisijalla tasapisteissä Manchester Cityn kanssa.

Tiistaina nähtiin Valioliigassa todella iso ottelu, kun Aston Villa isännöi Liverpoolia. Liverpool käänsi ottelussa tappioaseman voitoksi ja otti kolme pistettä mukaansa hienolla 2-1 -voitolla.

– Mahtava fiilis! Iso voitto meille ja henkisesti äärimäisen vahva fiilis. Joukkue oli latautunut loistavasti. Aston Villa pelasi todella aggressiivisesti alusta alkaen ja me vastasimme hyvin haasteeseen, kommentoi Jurgen Klopp joukkueensa voittoa.

Aston Villa aloitti maalinteon heti kolmannella peliminuutilla, kun brassikeskikenttä Douglas Luiz iski kauden toisella maalillaan kotijoukkueen johtoon. Liverpool ei tasoituksen kanssa liikaa aikaillut, sillä vain kolme minuuttia myöhemmin Joel Matip iski tasoituksen. Maali oli kamerunlaiselle puolustajalle kauden toinen ja seitsemäs kuuteen vuoteen. Matip on edustanut Liverpoolia aina vuodesta 2016 alkaen.

Ottelun kolmatta ja samalla viimeistä maalia saatiin odottaa toisen jakson 20. minuutille asti. 65. peliminuutilla vierasjoukkueen senegalilaistähti Sadio Mane päästi joukkueen piinasta. Mane iski kauden 15. osumallaan Valioliigassa Liverpoolin johtoon.

Ottelun loppupuolella Aston Villa haki hanakasti tasoitusta, mutta ei onnistunut siinä. Lopulta siis pisteet lähtivät Liverpoolin matkaan. Aston Villa säilyi sarjassa 11. tappiosta huolimatta.

Mikäli Liverpool haluaa voittaa vielä Valioliigassa mestaruuden, niin se tarvitsee apuja muilta. Klopp ei ole antanut ajatuksia siihen vaan on keskittynyt omaan työhönsä.

– Sen asian miettiminen ei ole minulle mikään ongelma. Sanoin pelaajille myös, että turha sitä on miettiä. Hoidetaan vain oma osuutemme.

Viikonloppuna Liverpool pelaa FA Cupin finaalissa Chelseaa vastaan ja viikon päästä on luvassa Valioliigan toiseksi viimeinen peli Southamptonin vieraana.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga