Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonalle rutiinivoitto – Hollantilaistähti onnistui maalinteossa

FC Barcelona Pierre-Emerick Aubameyang, Ousmane Dembele
AOP

Espanjan La Ligassa pelattiin tiistaina kolmen ottelun mittainen kierros. Kierroksen päätti FC Barcelonan kotiottelu Celta Vigoa vastaan. Kierroksen muissa otteluissa Valencia isännöi Real Betisiä ja Granada Athletic Bilbaota. Kierroksen otteluissa ei enää suuria panoksia ollut.

FC Barcelona juhli tiistain La Liga kierroksella hienoa 3-1 -kotivoittoa keskikastiin lukeutuvasta Celta Vigosta. Xavi Hernandezin valmentama miehistö oli jo aiemmin varmistanut paikkansa ensi vuoden Mestarien liigassa, joten tässä pelissä oli panoksena La Ligan kakkostila.

Barcelona oli ottelun avausjaksolla ottavana osapuolena, mutta iski vastaan äärimmäisen tehokkaasti. 1-0 -maalista vastasi hollantilaishyökkääjä Memphis Depay, joka iski rangaistusalueen sisältä Ousmane Dembelen upeasta syötöstä pallon reppuun. Avausjakson lopulla gabonlainen Pierre-Emerick Aubameyang lisäsi kotijoukkueen johdon jo kahteen maaliin ennen taukoa.

Toisella jaksolla Aubameyang lisäsi heti kolmen peliminuutin jälkeen Barcelonan johdon illan toisellaan jo 3-0’n ranskalaishyökkääjä Dembelen syötöstä. Syöttöpiste oli hyökkääjälle jo 13. tällä kaudella. Celta sai ansaitsemansa kavennuksen heti 3-0 -maalin jälkeen, kun Iago Aspas viimeisteli jo kolmannessa pelissä putkeen maalin. Celtan kiri tyrehtyi kuitenkin vajaan tunnin jälkeen, kun Jeison Murillo ajettiin suoralla punaisella ulos. Kolumbialaispuolustaja oli tullut vaihdosta kentälle tauolla, joten peliaika ei hirveän suureksi jäänyt.

Ottelun viimeisen puolen tunnin aikana joukkueet tekivät neljä vaihtoa, mutta lisämaaleja ei nähty. Voitolla Barcelona käytännössä varmisti kakkostilan La Ligassa Real Madridin jälkeen. Mikäli Sevilla halajaa nousta vielä toiseksi on joukkueen voitettava loput kauden kolmesta pelistään ja Barcelonan luonnollisesti jäätävä pisteittä.

La Ligan tiistain muissa otteluissa Real Betis haki toisen puoliajan kolmella maalilla hienon 3-0 -vierasvoiton Valenciasta. Granada paranteli säilymismahdollisuuksiaan La Ligassa kaatamalla kotikentällään Athletic Bilbaon 1-0 -lukemin espanjalaiskeskikenttä Alex Colladon avausjakson maalilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga