Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Philippe Coutinho on haluttu mies – Kannoilla jo kaksi Valioliiga-seuraa

Philippe Coutinho laitahyökkääjä Aston Villa
AOP

Brasilialainen laitahyökkääjä Philippe Coutinho on päässyt takaisin pelaamisen makuun siirryttyään Espanjan La Ligan Barcelonasta lainalle Englannin Valioliigan Aston Villaan. Nyt miehen palveluksia hamutaan jo ensi kaudelle.

Brasilialainen laitahyökkääjä Philippe Coutinho on suoriutunut Englannin Valioliigan Aston Villassa mallikkaasti. 16 ottelussa on syntynyt neljä maalia ja kolme maaliin johtanutta syöttöä. Aiemmin tällä kaudella La Ligan Barcelonassa syntyi yhteensä kaksi maalia 16 ottelussa.

Coutinhon lainasopimus päättyy kauden lopussa ja se sisältää myös Aston Villan osto-option. Villan manageri Steve Gerrard kertoi aiemmin tällä viikolla olevansa halukas pitämään brasilialaisen Birminghamissa. Myös Coutinho on halukas jatkamaan Englannissa.

– Luulen, että te kaikki tiedätte, mikä olisi minun päätökseni. Vaihtoehto on tietysti olemassa, Barcelona omistaa edelleen pelaajan.

– Philin täytyy tietenkin haluta olla täällä isossa kuvassa, mutta hän nauttii jalkapallostaan ​​ja näyttää onnelliselta ja asettuneelta, Gerrard kertoi.

Gerrard uskoo, että rahat Coutinhon pysyvään siirtoon ovat saatavissa.

– Tiedän, että omistajat ovat erittäin kunnianhimoisia, joten analysoimme sitä edetessämme.

– Mutta jos se olisi täysin minun varassani ja minun rahoistani kiinni, tiedätte mitä tekisin.

Newcastle yrittää mukaan ostokilpailuun

Saudiarabialaisten sijoittajien rahoilla äkkirikastunut Valioliiga-seura Newcastle on mediatietojen mukaan myös kiinnostunut Coutinhosta. Tietojen mukaan Coutinhon hintalappu asettuisi noin 40 miljoonan euron luokkaan ja myös Newcastle on jo ollut yhteydessä Barcelonaan.

Barcelona pulitti hyökkääjästä aikanaan 90 miljoonaa euroa Valioliigan Liverpoolille, mutta brasilialaisen vaihtelevantasoiset peliesitykset ovat syöneet miehen markkina-arvoa. Villalla on Coutinhoon etuosto-oikeus lainasopimuksesta johtuen, mutta paljon ehtii vielä tapahtua ennen kesän siirtoikkunan aukeamista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga