Seuraa meitä:

Valioliiga

Belgialaistähdeltä uskomaton suoritus Valioliigassa! – Voisitko uskoa tätä todeksi?

Kevin de Bruyne, Jack Grealish
AOP

Valioliigassa käydään neljän ottelun kierrosta keskiviikkona ja näistä mielenkiintoisin ottelu on ehdottomasti sarjan kärkijoukkue Manchester Cityn matsi. City vierailee keskiviikon myöhäisottelussa Wolverhamptonin vieraana ja tarvitsee ottelusta kolme pistettä. Pep Guardiolan valmentama miehistö aloitti ottelun vahvasti, mikä ei lupaa hyvää Liverpoolille.

Valioliigaa ennen viimeisiä otteluja johtava Manchester City sai todella vahvan alun Wolverhamptonin vieraana. Ottelun ensimmäiseen 24 peliminuuttiin nähtiin hurjat neljä maalia ja näistä kolme meni vierasjoukkueen nimiin.

City aloitti maalinteon 7. minuutilla, kun belgialaiskeskikenttä Kevin De Bruyne iski illan ensimmäisen osumansa ohi portugalilaismaalivahti Jose San. Hetkeä myöhemmin Wolverhampton tuli vastahyökkäyksen päätteeksi tasoihin, kun De Bruynen maanmies Leander Dendoncker osui portugalilaishyökkääjä Pedro Neton upeasta levityksestä. Neto syötti rangaistusalueen rajalta pallon pilkun kohdalle, josta Dendonckerilla oli helppo työ sinetöidä pallo ohi Edersonin.

Pep Guardiolan valmentama joukkue ei tästä hämmentynyt vaan iski kaksi osumaa seuraavaan varttiin. Molemmista vastasi avausmaalin tehnyt De Bruyne. Belgialaistähti nosti Wolverhamptonia vastaan pelatun ottelun ensimmäisellä puoliajalla koko kauden maalimääränsä 14’sta. Hattutemppu oli ensimmäinen De Bruynelle yli kymmeneen vuoteen ja kaikenlisäksi jokainen maali syntyi vasemmalla jalalla.

Muissa kierroksen otteluissa Teemu Pukin edustama Norwich saa kylmää kyytiä vieraissa Leicesteriltä ja Chelsea on hakemassa pisteet Leedsin vieraista.

Mikäli City voittaa Wolvesin, niin piste-ero kasvaa kolmeen. Molemmilla joukkueilla on jäljellä kaksi ottelua.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga