Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa kevään isoin ottelu – “Hurjat panokset!”

Emile Smith Rowe
AOP

Valioliigassa pelataan torstaina ainoastaan yksi ottelu, kun 22. ottelukierrokselta keväälle siirretty pohjoislontoon derby pelataan alkaen kello 22.00. Ottelusiirto on osunut aika täydellisesti, sillä tässä ottelussa niin kotijoukkue Totenhamilla kuin vierasjoukkue Arsenalillakin on kovat panokset. Nämä joukkueet taistelevat vielä tiukasti neljännestä Mestarien liigan paikasta ensi vuodeksi. Kolmen kärki Valioliigassa tulee olemaan Manchester City, Liverpool ja Chelsea, mutta neljäs sija on kahden joukkueen välinen kauppa.

Tottenham Hotspur lähtee Antonio Conten valmentamana kauden 36. peliin Valioliigassa kolmen ottelun pisteputkessa. Tottenham haki viikko sitten Liverpoolin vieraista arvokkaan tasapelin ja se vaikeutti samalla Liverpoolin taistelua mestaruudesta. 0-0 -tasapeli käytännössä varmisti sen, että Liverpool ei mestaruutta tule Valioliiga-kauden päätteeksi juhlimaan, sillä ero Manchester Cityyn on kolme pistettä ja tasapisteissä City on edellä.

Edellisen tappion Tottenham on kärsinyt Valioliigassa huhtikuun puolivälissä, kun Brighton oli Hotspurin kotinurmella 1-0 -lukemin parempi. Maaliskuun alun jälkeen Conten valmentama joukkue on pelannut kymmenen ottelua Englannin pääsarjassa ja voittanut näistä kuusi.

Arsenal kärsi huhtikuun alussa kolmen ottelun tappioputken ja onnistui tekemään vain yhden maalin häviämissään peleissä. Tämän jälkeen Mikel Artetan miehistö on löytänyt hurjan vireen ja voittanut neljä ottelua putkeen. Voittoputken aikana Arsenal on kaatanut päävastustajiin lukeutuvat West Hamin, Manchester Unitedin ja Chelsean. Viime viikonloppuna Arsenal juhli kotivoittoa 2-1 -lukemin Leedsistä.

Gunners on Valioliigassa tällä hetkellä neljäntenä Tottenhamia neljä pistettä edellä. Mikäli Artetan miehistö onnistuu ottamaan tänään voiton, niin joukkue varmistaa paikkansa ensi kaudella Mestarien liigassa. Tämä olisi iso saavutus nuorelle joukkueelle, jota kohtaan odotuksia ei liiemmin ole ollut.

Kummallakin joukkueella on tämän illan ottelun jälkeen kaksi ottelua Valioliigaa jäljellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga