Seuraa meitä:

La Liga

Diego Simeonen Atletico jälleen Mestarien liigaan! – “Kliininen esitys”

Missä Luis Suarezin ura jatkuu?
AOP

Espanjan La Ligassa on yksi paikka enää ratkaisematta ensi kauden Mestarien liigan osalta. Oman paikkansa maailman hienoimpaan seurajoukkuecupiin varmisti Atletico Madrid keskiviikko-illan voitollaan Elchestä. Atletico nousi voitollaan 67 pisteeseen ja kasvatti eronsa viidentenä olevaan Real Betisiin kuuteen pisteeseen. Betis ei voi nousta Atleticon edelle enää vaikka voittaisi molemmat jäljellä olevat pelit ja Atletico häviäisi. Keskiviikkona Espanjassa pelattiin yhteensä neljä ottelua.

Diego Simeonen valmentama Atletico Madrid otti kliinisen esityksen päätteeksi hienon 2-0 -vierasvoiton Elchestä keskiviikon La Liga -kierroksella. Atleticon maaleista ottelussa vastasivat brassihyökkääjä Matheus Gunha ja espnajalaispelaaja Rodrigo de Paul.

Ottelun avausmaali nähtiin vajaan puolen tunnin pelin jälkeen, kun Gunha onnistui ohittamaan kauden viidennellä osumallaan La Ligassa kotijoukkueen maalivahti Edgar Badian. Ottelun toista ja viimeiseksi jäänyttä maalia jouduttiin odottamaan yli puoli tuntia edellisestä. Reilun tunnin pelin jälkeen Antoine Griezmann teki esityön ja de Paul naulasi vieraat 2-0 -johtoon.

Viimeiseksi kympiksi vierailta kentälle tuli kokenut Luis Suarez. Suarez otti kentällä voittomaalin tehneen Gunhan paikan. Urugualaishyökkääjä järjesti ottelun viimeisillä minuuteilla Angel Correalle loistavan maalintekopaikan, mutta argentiinalaisen veto painui maalivahti Badian sormien kautta ylärimaan. Lisäajalla Suarez iski pallon Badian ohi, mutta tilannetta oli edeltänyt noin kymmenen senttimetrin paitsio.

Kahden ottelun tappioputkessa oleva Elche päättää La Liga -kautensa vierasottelulla Celta Vigoa ja kotiottelulla Getafea vastaan. Atletico taistelee sarjan kolmannesta vielä yhdessä Sevillan kanssa. Joukkueet kohtaavat viikonloppuna Wanda Metropolitanolla. Simeonen joukkue päättää kautensa reilun viikon kuluttua Real Sociedadin vieraana.

Viimeisestä Mestarien liigan paikasta taisteleva Real Betis päättää kautensa kotiottelulla Granadaa ja vierasottelulla Real Madridia vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga