Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Philippe Coutinhon määränpää selvisi – Moni huippuseura jäi nuolemaan näppejään

Philippe Coutinho laitahyökkääjä Aston Villa
AOP

Kuten aiemmin kirjoitimme, brasilialaisen laitahyökkääjän Philippe Coutinhon perässä oli useampikin huippuseura. Nyt brasilialainen on päättänyt kuitenkin sitoutua pitkällä sopimuksella Englannin Valioliigan Aston Villaan.

Englannin Valioliigassa pelaava Aston Villa tiedotti torstaina, että se hankki brasilialaisen laitahyökkääjän Philippe Coutinhon Espanjan La Ligan Barcelonasta. Coutinho pelasi jo valmiiksi Villassa lainasopimuksella Barcelonasta.

Coutinho siirtyi lainalle birminghamilaisseuraan tammikuussa ja teki seuran tiedotteen mukaan välittömän vaikutuksen Villa Parkilla loistavilla suorituksilla. Coutinho on 16 Villa-paidassa pelaamassaan ottelussa tehnyt neljä maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Barcelona-paidassa syntyi aiemmin 16 pelissä kaksi maalia.

Villan manageri Steven Gerrard oli Coutinhon hankinnasta riemuissaan.

– Tämä on loistava hankinta Villalle. Phil on malliammattilainen, ja hänen vaikutuksensa ryhmään on ollut hyvin selvä hänen liityttyään seuraan tammikuussa.

– Hänen tapansa käyttäytyä kentällä ja sen ulkopuolella tekee hänestä myös arvokkaan roolimallin nuoremmille pelaajillemme, jotka voivat vain hyötyä hänen kokemuksestaan.

Gerrard kertoo olevansa myös tyytyväinen seuraavan kauden joukkueenrakennusprosessiin.

– Kun pyrimme rakentamaan tulevaa kautta kohti, on uskomatonta työskennellä seurassa, joka hoitaa liiketoimintansa niin päättäväisesti ja sujuvasti, Gerrard riemuitsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga