Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Manchester City puppeloi – Valioliigan mestaruustaistelu roihahti henkiin!

West Ham pelaa kotona Manchester Citya vastaan
AOP

Valioliigan mestaruustaistelu heräsi uudestaan henkiin sunnuntain kierroksella. Henkiin sen herätti West Ham, joka onnistui pelaamaan kotinurmellaan tasapelin sarjakärki Manchester Citya vastaan. Tämä nosti Liverpoolin neljän pisteen päähän, kun Cityllä on enää yksi ja ‘poolilla kaksi ottelua pelaamatta.

West Ham teki kotikentällään ison palveluksen Liverpoolille pelaamalla 2-2 -tasapelin Manchester Citya vastaan. West Ham menetti ottelussa kahden maalin johdon, mutta maalivahti Lukasz Fabianskin torjuma rangaistuslaukaus ottelun viime hetkillä piti ottelun tasalukemissa.

Loppukauden pelien tulee mennä niin, että Liverpoolin on voitettava lopuissa otteluissa Southampton sekä Wolves. Cityn on menetettävä pisteitä kotona pelattavassa ottelussa Aston Villaa vastaan. Tämä on ainut skenaario, jolla Liverpool voi nousta vielä mestariksi Valioliigassa.

Kotijoukkue aloitti ottelun erinomaisesti, sillä joukkueen englantilaishyökkääjä Jarrod Bowen iski avausjaksolla kaksi maalia. Bowen osui ensimmäisen kerran 24 peliminuutin jälkeen ja sijoitti avausjakson viimeisellä minuutilla 2-0 -osuman ohi Edersonin.

Toisen jakson alussa City aloitti vahvasti, kun Jack Grealish osui Rodrin esityöstä ja toi joukkueen maalin päähän. West Hamin epäonneksi City nousi ottelussa tasoihin omalla maalilla, kun pallo kimpoili puolustaja Vladimir Coufalin kautta omaan maaliin 69. peliminuutilla.

Paras tilaisuus ylivoimaisesti peliä hallinneelle Citylle aukeni 86. minuutilla, kun Riyad Mahrez pääsi yrittämään johtomaalia rangaistuspotkusta. Puolalaismaalivahti Fabianski aavisti vedon kuitenkin oikein ja torjui oikeaan kulmaan suuntautuneen laukauksen.

Kierroksen muissa otteluissa Tottenham otti tärkeän 1-0 -voiton Burnleysta ja nousi kahden pisteen erolla Arsenaliin sarjassa neljänneksi. Leicester kurmuutti vieraissa sarjasta putoavaa Watfordia ja Teemu Pukki osui Norwichille, kun joukkue pelasi 1-1 -vierastasurin Wolvesia vastaan. Putoamistaistelun kannalta nähtiin iso ottelu ja tulos, kun Everton taipui kotonaan Brentfordille 3-2 -lukemin. Mikäli Everton häviää kaksi viimeistä otteluaan ja Leeds sekä Burnley voittaa omansa, niin Everton tippuu Valioliigasta ulos ensi kaudeksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga