Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

FIFA-pelisarjan ympärillä kuohuu – Tunnettu urheilupelikehittäjä aikomassa tarttua lisenssiin

Take-Two Interactive Software Inc pelistudio USA
AOP

Kansainvälisen jalkapallon e-urheilupiirit ovat olleet jo hetken aikaa sekasorrossa, kun Electronic Arts Inc ilmoitti aiemmin tässä kuussa, ettei se jatka yhteistyötä Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n kanssa FIFA-pelisarjan tiimoilta. Nyt kuvaan on astunut uusi pelistudio.

Kansainvälinen pelisivusto Eurogamer kertoi tiistaina, että sen tietojen mukaan yhdysvaltalainen pelistudio Take-Two Interactive Software Inc olisi tarttumassa isolta kilpailijaltaan Electronic Arts Inc:ltä vapautuvaan FIFA-pelisarjan lisenssiin.

EA tiedotti aiemmin tässä kuussa, ettei se jatka enää yhteistyötä Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n kanssa FIFA-pelisarjan tiimoilta. Sen sijaan EA aikoo julkaista ensi vuonna uuden EA Sports FC -pelisarjan. Päätöksen taustalla ovat mediatietojen mukaan rahakiistat. FIFA pyytää tiettävästi huikeita summia pelisarjaoikeuksista.

Take-Twon johtaja Strauss Zelnick on kertonut puolestaan haastattelussa, että Take-Two haluaa jatkaa urheiluportfolionsa laajentamista, mutta sillä ei ole tällä hetkellä mitään julkistettavaa FIFA:n suhteen.

– Olemme ehdottomasti kiinnostuneita laajentamaan mahdollisuuksiamme urheilussa. FIFA:lla on loistava brändi ja uskomaton painoarvo, mutta meillä ei ole tällä hetkellä suunnitelmia keskustella.

Take-Two on emoyhtiö Rockstar Games Inc -, Private Division – ja 2K-peliyritysten takana. 2K on tunnettu useista urheilupelisarjoistaan, kuten WWE 2K ja NBA 2K. Mediatietojen mukaan yritys olisi seuraavaksi kehittämässä urheilupohjaisia ​​Lego-pelejä ja sen jälkeen vuorossa olisi miesten vuoden 2022 MM-turnaukseen pohjautuva peli.

EA on sitoutunut julkaisemaan vielä tänä vuonna FIFA 23 -pelin, joka jää yrityksen viimeiseksi FIFA-pelisarjassa. Sen jälkeen se keskittyy vain omaan EA Sports FC -pelisarjaansa.

FIFA on kertonut puolestaan aikovansa jatkaa brändinsä lisensoimista jalkapallopeleihin ja vihjannut, että sen tuotemerkki osoittaisi “parhaan” ja “aidoimman” pelin minä tahansa vuonna pelikehittäjästä riippumatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut