Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Teemu Pukki teki upeaa Norwich-historiaa kauden 11. maalillaan

Teemu Pukki Norwich Wolverhampton 15.5.2022
AOP

Englannin Valioliigan Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki nousi edellisellä kierroksella Norwich-legendojen kärkijoukkoon tekemällä kauden 11. maalinsa.

Vaikka Norwich onkin jo varmistanut putoamisensa Englannin Valioliigasta, jatkaa hyökkääjä Teemu Pukki kovassa vireessä. Edelliskierroksella syntyi kauden 11. maali Wolverhamptonia vastaan ja se nosti miehen samalla jaetulle kärkisijalle Norwichin maalitilastossa tällä vuosisadalla.

Pukki on tehnyt neljällä Norwich-kaudellaan nyt yhteensä 78 maalia. Samaan lukemaan on pystynyt vain hyökkääjä Grant Holt, joka pelasi joukkueessa kausina 2009-2012. Pukki on tehnyt maalinsa 166 ottelussa, Holtilla vastaavaan meni 168 peliä.

Kaksikon tilastot ovat melko identtiset muutenkin. Holtilla peliminuutteja tuli 12 897, kun Pukilla niitä on 13 612. Rangaistuspotkumaaleja kummankin tilastossa on kahdeksan. Kotipeleissä Holt teki maaleistaan 43, kun Pukki on viimeistellyt kotikentällä 42.

Liigamaaleja Holtilla oli 68, ja Pukilla niitä on 77. Valioliigaosumissa Holt johtaa 23-22, ja puskumaaleissa Pukkia viisi senttiä pidempi Holt on edellä 23-4.

Norwichia seuraava NFC Numbers -Twitter-tili iloitsi suomalaiskärjen saavutuksesta.

– Pukki nousi eilen tasoihin Holtin kanssa Norwich Cityn tämän vuosisadan parhaana maalintekijänä.

– Tuntuu sopivalta ajalta analysoida kahden Canaries-legendan maaleja, tili herkutteli.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga