Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Englannin Valioliigan Brentfordin pelaajat joutuivat ikävään välikohtaukseen Everton-pelissä

Everton Brentford 15.5.2022
AOP

Englannin Valioliigan sunnuntaikierroksella nähtiin Everton-Brentford-ottelussa ikäviä välikohtauksia, kun kahden Brentford-pelaajan läheisiä ahdisteltiin.

Englannin Valioliigan Everton-Brentford-ottelun jälkeen Brentfordin puolustaja Rico Henry ja hyökkääjä Ivan Toney kertoivat Twitterissä, että heidän perheitään oli häiriköity kesken ottelun.

– En yleensä puhu koskaan asioista, jotka eivät fyysisesti vahingoita minua tai perhettäni, mutta äitini järkyttyminen muutaman Everton-fanin rasistisen käytöksen jälkeen sai vatsaani tuleen!

– Teen mitä tahansa heidän hyväkseen ja mitä tahansa saadakseeni pienen vähemmistön rangaistuksi! Tämä ei ole hyväksyttävää ja se on tutkittava välittömästi, Henry raivosi.

Henryn joukkuetoveri Toney kertoi omien läheistensä vastaavasta tilanteesta.

– Ja miehelle, joka solvasi perhettäni rasistisesti, teen kaikkeni saadakseni sinulle ansaitsemasi rangaistuksen!

Everton reagoi tilanteeseen nopeasti ja lupasi välittömiä vastatoimia.

– Jalkapallossa – tai yhteiskunnassa – ei ole sijaa rasismille. Autamme Merseysiden poliisia varmistamaan, että henkilö tunnistetaan ja häntä käsitellään asianmukaisesti.

Itse ottelussa Brentford nappasi säilymiskamppailun kannalta elintärkeät kolme pistettä 3-2-voitollaan Séamus Colemanin omalla maalilla sekä Yoane Wissan ja Henryn maaleilla. Sekä Brentford että Everton ovat kummatkin vielä mukana taistelussa viimeisistä Valioliiga-paikoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga