Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Newcastle kaatoi kylmää vettä Gunnersin niskaan – Mestarien liigan paikat edelleen auki!

Newcastlen Bruno Guimaraes
AOP

Valioliigassa pelattiin maanantaina isoista pisteistä, kun Newcastle sai St. James Parkille vastaansa paikkaa Mestarien liigassa tavoittelevan Arsenalin. Ottelussa oli kovat panokset, sillä vierasjoukkue tarvitsi pelistä voiton, mutta kotijoukkueella ei liiemmin ollut pelattavaa kuin kunniasta.

Eddie Howen valmentama Newcastle aiheutti harmaita hiuksia Arsenalin valmentaja Mikel Artetalle maanantaina. Newcastle oli Arsenalia parempi 2-0 -lukemin ja vaikeutti lontoolaisseuran mahdollisuuksia päästä ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Kotijoukkueen maalit St. James Parkilla syntyivät toisen jakson loppupuolella. 55. minuutilla Newcastle siirtyi johtoon, mutta maali merkittiin lopulta Ben Whiten omaksi. Tappioasemassa Arsenal nosti riskitasoa merkittävästi, mutta ei onnistunut luomaan kovinkaan laadukkaita maalintekopaikkoja. Lopulta Newcastle löi pelille sinetin 85. minuutilla, kun brasilialaiskeskikenttä Bruno Guimaraes naulasi rangaistusalueen rajalta pallon alakulmaan melkoisen pyörityksen päätteeksi.

Tappion myötä Arsenalin ero neljäntenä olevaan Tottenhamiin on kaksi pistettä eikä joukkueen menestys ole enää omissa käsissä.

Valioliigan arkipelit jatkuvat tiistaina, kun Southampton isännöi mestaruutta vielä havittelevaa Liverpoolia. Torstaina on luvassa kolme ottelua, jotka on siirretty aiemmilta kierroksilta sarjan viimeisille peliviikoille. Torstaina Everton kohtaa Crystal Palacen, Aston Villa Burnleyn ja Chelsea Leicesterin.

Sunnuntaina Valioliigassa pelataan päätöskierros jolloin ratkeaa viimeistään mestaruus ja paikat neljän parhaan joukossa. Päätöskierroksen mielenkiintoisimmat pelit ovat Norwichin kotiottelu Tottenhamia vastaan, Manchester Cityn peli Aston Villaa vastaan sekä Liverpoolin kotiottelu Wolvesia vastaan. Arsenal kohtaa kotonaan putoamista vastaan taistelevan Evertonin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga