Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Englannin Valioliigan Chelsean myynnissä uusi mutka – Miten käy joukkueen jatkon?

Chelsea myynnissä - kuka ostaa?
AOP

Venäläinen Roman Abramovitš on myynyt Englannin Valioliigan Chelseaa jo pidemmän aikaa jouduttuaan Iso-Britannian hallituksen pakotteiden kohteeksi. Nyt uusi ostaja on jo plakkarissa, mutta kauppa on vaarassa peruuntua Abramovitšin vaatimusten vuoksi.

Englannin Valioliigassa pelaavan Chelsean myynti Roman Abramovitšiltä yhdysvaltalaisen sijoittajan Todd Boehlyn johtamalle konsortiolle piti olla jo selvä. Nyt mediatiedot kuitenkin kertovat, että matkaan on ilmestynyt mutkia, koska Abramovitš on esittänyt uusia kauppavaatimuksia.

Tietojen mukaan Abramovitš on vaatinut, että osa 4,25 miljardin punnan kauppasummasta, tarkalleen ottaen 1,6 miljardia puntaa, maksettaisiin ensin Iso-Britannian Jerseyssä sijaitsevalle holdingyhtiölle. Iso-Britannian hallitus sen sijaan vaatii, että koko summa maksetaan talletustilille, josta se siirretään aiemmin sovitusti hyväntekeväisyyssäätiölle.

Uhkana tilanteessa on se, että mikäli kauppaa eis saada sovitusti maaliin toukokuun aikana, Chelsea saatetaan sulkea sarjajärjestelmän ulkopuolelle. Seura toimii kuluvan kauden loppuun saakka poikkeustoimiluvalla ja se umpeutuu heti kauden päätyttyä.

Tietojen mukaan Valioliigan johtajat ovat valmiita ratifioimaan Chelsean myynnin Boehlyn johtamalle konsortiolle ennen kauden päättymistä sunnuntaina, mutta kaikki yksityiskohdat täytyy ensin hyväksyttää maan hallituksella. Chelsean johtoporras on tietojen mukaan luottavainen asian ratkeamisen suhteen.

Ja vaikka hallituksen sanojen sävy on aiheuttanut huolta joidenkin fanien keskuudessa, seuran pomot pitivät eilen päänsä alhaalla uskoen, että myrsky menee ohi.

Myyntisumman käyttämistä perustettavan säätiön johtajaksi nimitetty Mike Penrose totesi haastattelussa, että on yrittänyt vakuuttaa hallituksen siitä, ettei Venäjä hyödy mitenkään kaupasta.

– Ketään, joka on missään tekemisissä Abramovitšin kanssa, ei palkata mihinkään. Kukaan ei voi saada tästä taloudellista hyötyä ollenkaan, Penrose vakuutti.

Mies myös totesi, ettei ole ollut venäläisen kanssa missään tekemisissä.

– En ole koskaan tavannut häntä. En ole koskaan puhunut hänelle. Seura otti minuun yhteyttä tehdäkseni tämän, joten olen luonut tämän itsenäisesti omasta aloitteestani.

– Kaikki, mitä olen koskaan tehnyt, on palautettu, ja ainoa kommentti, jonka olen koskaan saanut Chelsealta tai muilta, on, että tämä näyttää juuri siltä, ​​mitä haluamme, Penrose painotti.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga