Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan mestaruustaisto pysyi hengissä! – “Vahva esitys pojilta”

Southampton Liverpool, Curtis Jones
AOP

Valioliigan mestaruustaistelu pysyi hengissä päätöskierrokselle. Tämä varmistui sillä, kun Liverpool onnistui hakemaan niukan voiton Southamptonin vieraista tiistaina pelatussa Valioliigan ainoassa ottelussa. Liverpool tarvitsee apua päätöskierroksella Aston Villalta, joka vierailee Etihadilla.

Jurgen Kloppin valmentama Liverpool onnistui ottamaan lepuutuksia kokeneella miehistöllä arvokkaan vierasvoiton Southamptonista. Liverpool käänsi tappioaseman 2-1 -voitoksi Takumi Minaminon ja Joel Matipin maaleilla. Kotijoukkueen ainoasta maalista vastasi Nathan Redmond heti ottelun alkuminuuteilla.

– Vahva esitys pojilta. Olimme ottelussa hienosti sisällä ja saimme luotua loistavasti paikkoja, Klopp kertoi ottelun tauottua.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla 13. peliminuutilla Redmond iski kotijoukkueen johtoon, mutta japanilaishyökkääjä iski tasoituksen vajaan puolen tunnin pelin jälkeen. Minaminolle peli oli ensimmäinen seurajoukkueessa sitten maaliskuun puolivälin, jolloin hyökkääjä pelasi Nottinghamia vastaan pelatussa FA Cupin puolivälierässä.

Viimeksi japanilainen oli onnistunut Liverpoolille maalinteossa Norwichia vastaan FA Cupin neljännesfinaaleissa maaliskuun alussa, kun hyökkääjä osui kahdesti 2-1 -voitossa.

Toisella jaksolla vierasjoukkue kiihdytti tahtia ja piti palloa kärsivällisesti. Lopulta Matipin johtamaan voittomaaliin joukkue onnistui luomaan paikan 67. peliminuutilla ja siirtymään ottelussa johtoon.

Voiton myötä Liverpool kavensi eron yhteen pisteeseen Valioliigan kärjessä olevaan Manchester Cityyn. Liverpool pelaa päätöskierroksella kotiottelun Wolvesia vastaan ja City isännöi Aston Villaa. Aston Villan tulee viedä Cityltä pisteitä ja Liverpoolin voittaa mikäli Anfieldilla voidaan juhlia Valioliigan mestaruutta. City voitti kauden aiemman kohtaamisen Villa Parkilla 2-1 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga