Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Managerihuhut käyvät kuumina – Valioliiga-legenda tekemässä paluun Englantiin

Vincent Kompany manageri Anderlecht
AOP

Englannin Valioliigan Manchester Cityssä maailmantähtien joukkoon noussut entinen huippupuolustaja Vincent Kompany on mediatietojen mukaan lähellä paluuta Valioliigaan, tällä kertaa managerin roolissa.

Englannin Valioliigan putoamiskamppailussa painiva Burnley erotti pitkäaikaisen managerinsa Sean Dychen huhtikuussa. Sen jälkeen managerin tehtäviä on hoitanut Burnleyn alle 23-vuotiaiden joukkueen valmentaja Mike Jackson apunaan pelaajavalmentaja Ben Mee.

Nyt brittiläisten mediatietojen mukaan Burnley on löytämässä pysyvän manageriratkaisun. Manchester Evening Newsin mukaan belgialaismanageri Vincent Kompany on lähellä siirtoa luoteisenglantilaisseuraan.

Oman mausteensa tilanteeseen tuo kuitenkin se, ettei Burnleyn ensi kauden sarjataso ole vielä varma. Joukkue on viimeisen säilyjän paikalla tasapisteissä ensimmäisen putoajan paikalla olevan Leedsin kanssa. Valioliigaa on jäljellä vain yksi kierros. Burnleyn etuna on 20 maalia parempi maaliero, mutta sen on saatava vähintään yhtä monta pistettä päätöskierrokselta kuin Leedsin säilyttääkseen sarjapaikkansa.

Kompany on johtanut Belgian Jupiler Pro Leaguessa pelaavaa Anderlechtiä kohta kaksi kautta. Joukkue on sijoittunut alkusarjassa kummallakin kaudella kolmanneksi ja taistelee tällä hetkellä loppusijoituksista pudotuspeleissä. Valioliigassa Kompany ehti pelata Manchester Cityssä yhteensä 265 liigaottelua 12 kauden aikana.

Kompany ei ole suinkaan ainoa ehdokas Burnleyn manageriksi. Muita vahvoja ehdokkaita ovat mediatietojen mukaan Englannin Championshipistä pudonneen Derbyn manageri Wayne Rooney, Championshipin Middlesbroughin manageri Chris Wilder ja League Oneen nousseen Bristol Roversin manageri Joey Barton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat