Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Englannin Championshipin nousukarsinnoissa kuohuu – Edessä mahdollisesti ankaria rangaistuksia

Nottingham Sheffield United Englannin Championshipin nousukarsinta
AOP

Englannin Championshipissä on kauden loppuhuipennus käsillä, kun joukkueet kamppailevat nousukarsinnoissa viimeisestä paikasta Valioliigaan. Huipennusta kuitenkin varjostavat eri joukkueiden fanien törkytemput nousukarsintojen välieräpeleissä.

Englannin Championshipin nousukarsintojen kummassakin välieräottelussa nähtiin fanien hölmöilyjä. Nottingham-Sheffield United -ottelussa Forest-fani löi Unitedin Billy Sharpia päähän. Myös Unitedin Oli McBurnie nähtiin videolla tappelemassa Forest-kannattajien kanssa. Huddersfield-Luton-pelissä puolestaan Lutonin seurajohtaja Nathan Jones kertoi joutuneensa pahoinpidellyksi.

Nyt Englannin sarjajärjestelmän EFL:n johtajat ovat ilmoittaneet, että sikailuja ei tulla enää sietämään ja kaikille osapuolille on luvassa rangaistuksia. Muun muassa porttikieltoja ja katsojarajoituksia on jo väläytelty ratkaisuvaihtoehtoina.

Nottinghamin tapauksessa tapahtuneesta on jo käynnistetty tutkinta ja yksi mies on myös pidätetty. Forestin mukaan hyökkääjä on saamassa elinikäisen porttikiellon. Forest on myös pyytänyt tapahtunutta anteeksi Unitedilta.

EFL julkaisi keskiviikkona tiedotteen aiheesta. Tiedote totesi hyvin suorasanaisesti, että tapahtuneeseen tullaan puuttumaan tiukasti.

– Ymmärrämme, että pieni vähemmistö henkilöitä harjoittaa tätä laittomuutta ja suurin osa otteluista on seuroille kunniaksi.

– Ei kuitenkaan ole hyväksyttävää, että fanit tulevat kentälle milloin tahansa, koska EFL:n tavoitteena on varmistaa, että ottelumme pysyvät turvallisina ja kutsuvina kaikille.

Rangaistustoimia valmistellaan jo.

– Tänä kesänä pohdimme, mitä lisätoimenpiteitä meillä on käytettävissämme, mukaan lukien mahdolliset kapasiteetin vähennykset tai vastaavat rangaistukset. Rangaistustoimia seuraa niille, jotka edelleen laiminlyövät määräyksiä ja rikkovat lakia otteluissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat