Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Sheffield Unitedin Billy Sharpin kimppuun hyökännyt kannattaja saatiin tuomiolle

Nottingham Sheffield United Englannin Championshipin nousukarsinta

Kuten kirjoitimme aiemmin, Nottinghamin ja Sheffield Unitedin välisessä Englannin Championshipin nousukarsintaottelussa nähtiin useita väkivaltaisia välikohtauksia pelin päätyttyä. Nyt yksi hyökkääjistä on saatu oikeuden eteen.

Sheffield Unitedin kapteeni Billy Sharp joutui hyökkäyksen kohteeksi Nottinghamin ja Sheffield Unitedin välisen Englannin Championshipin nousukarsintaottelun päätyttyä. Hyökkäyksen johdosta Sharp kaatui maahan ja sai neljä tikkiä vaatineen haavan suuhunsa.

Nyt Forestin kausikortin omistava kannattaja, 30-vuotias Robert Biggs, myönsi syyllisyytensä todellisen ruumiinvamman aiheuttaneeseen pahoinpitelyyn ja tuomittiin 24 viikon vankeuteen.

Lisäksi Biggs tuomittiin Nottingham Magistrates’ Courtissa torstaina maksamaan Sharpille 500 punnan korvaus, 85 puntaa kuluina ja 128 punnan uhrilisä. Lisäksi Biggs sai kymmenen vuoden jalkapallokiellon oikeudelta sekä elinikäisen porttikiellon Forestilta.

Oikeus totesi hyökkäyksen olleen täysin järjetön

Syyttäjä Marianne Connally kertoi, että peliä kuvanneet TV-kamerat tallensivat Biggsin hyökkäyksen Sharpia kohtaan.

– Herra Sharp ei ollut suoraan osallistunut peliin. Hän näyttää seisovan kädet taskuissaan. Herra Biggsin voidaan nähdä juoksevan kentällä. Sitten hän löi herra Sharpia päällään.

– Oikeuden näkemys on, että tämä on tahallinen ja järjetön väkivallan teko. Se on pahoinpitely työntekijää vastaan hänen työpaikallaan.

Myös piirituomari Grace Leong kommentoi tapahtunutta.

– Videoleike todistaa minulle, että juoksit kohti Sharpia ja että väistit kaikkia muita katsojia päästäksesi häntä kohti. Olen sitä mieltä, että se oli kohdennettu aggressio, vaikka se ei ollutkaan harkittua.

– Sinun on täytynyt nähdä hänen kaatuvan, mutta et pysähtynyt tarkistamaan, oliko hän kunnossa tai loukkaantuiko hän vakavasti.

Biggs vaati ehdollista tuomiota puolustuksensa kanssa. Hän väitti, että hän ja hänen tyttöystävänsä eivät pystyisi maksamaan kuukausittaisia ​​asuntolainan lyhennyksiä, jos hän joutuisi vankilaan. Leong ei taipunut puolustuksen kannalle.

– Kun otetaan huomioon tämän rikoksen vakavuus, jossa tuhannet olivat paikalla todistamassa sitä, siinä on oltava pelote.

Tuomari lisäsi myös, että hyökkäys olisi voinut “saattaa aiheuttaa lisää välikohtauksia”.

Puolustus teki kaikkensa vastustaakseen

Puolustusasianajaja Rachel Gowans sanoi, että Biggs antautui poliisille keskiviikon varhain nähtyään videomateriaalia hyökkäyksestä sosiaalisessa mediassa.

Hän kertoi tuomioistuimelle, että Biggs oli juonut jonkin verran alkoholia pubissa lähellä City Groundia ja “vain seurannut” kahta ystävää kentälle.

– Hän sanoo, että itse asiassa hän joutui hetken tilanteen viemäksi kuten monet ihmiset. Hänen ainoa tarkoituksensa oli päästä tunneliin. Hän muistaa juokseensa kohti pelaajia, mutta Sharpin vasemmalla puolella, katsomassa väkijoukkoon. Ja sitten juoksemassa suoraan johonkuhun.

– Hän hyväksyy, että hän on törmännyt pelaajan posken oikeaan puoleen. Se ei ole suunnattu pelaajaan, Gowans väitti.

Biggsille kerrottiin, että erillinen syyte laittomasta pelikentälle pääsystä oli hylätty.

Kuulemisen jälkeen Crown Prosecution Service CPS kertoi työskentelevänsä jalkapalloelinten kanssa selvittääkseen, mitä todisteita tarvitaan rikoksentekijöiden syytteeseen saattamiseksi seurojen suojelemiseksi.

CPS sanoi, että tämä varmistaisi, että heillä on todisteet, joita he tarvitsevat “voimakkaimman mahdollisen tapauksen rakentamiseksi”.

CPS:n Douglas Mackay totesi tilanteen olevan vakava.

– Viime vuosina ja kuukausina jalkapalloon liittyvä rikollisuus on lisääntynyt merkittävästi verrattuna pandemiaa edeltävään tasoon.

– Jalkapallossa ei ole sijaa väkivaltaisille rikollisille teoille ja tällaiset tapaukset vaikuttavat merkittävästi uhreihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat