Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Suomi lähtee uuteen Nations League -kauteen pääosin tutuin nimin – Tavoitteet korkealla

Suomi olympiastadionilla.

Suomi lähtee uuteen miesten Nations League -kauteen valtaosin tutuilla kasvoilla. Mukana on myös yksi A-maajoukkuedebytantti.

Suomi kohtaa Bosnia-Hertsegovinan Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 4. kesäkuuta, jonka jälkeen Suomen vieraaksi Olympiastadionille saapuu Montenegro tiistaina 7. kesäkuuta. Romania kohdataan Bukarestissa lauantaina 11. kesäkuuta ja Bosnia-Hertsegovina Zenicassa tiistaina 14. kesäkuuta.

Päävalmentaja Markku Kanerva nimesi joukkueensa kesäkuun otteluihin keskiviikkona 25.5. järjestetyssä mediatilaisuudessa.

– Pelaajien otteita on keväällä katsottu kovasti valmennustiimin jäsenten kanssa, jotta saimme tarpeeksi dataa näihin valintoihin. Pelaamme yhden ikkunan aikana neljä kilpailullista matsia – se on poikkeuksellista ja haastavaa. Olen nimennyt 27 pelaajaa johtuen siitä, että pelaamme neljä ottelua. On mahdollista, että ikkunan aikana tulee loukkaantumisia tai pelikieltoja. Sen takia halusin varmistaa, että pelaajia on riittävästi.

Uusi Nations League -kausi on Kanervan mukaan uusi hieno haaste. Nousu B-liigasta A-liigaan on realistinen tavoite.

– Hienoa päästä pelaamaan taas kilpailullisia pelejä ja Nations Leagueta. Meillä on siitä kilpailusta hyviä ja vähän katkeriakin muistoja. Viimeksi taistelimme viimeiseen otteluun asti noususta A-liigaan.

– Meidän tavoitteemme on nytkin nousta sinne. Se on kovan työn takana, lohkossa on kovia joukkueita. Pääsemme aloittamaan kotona kahdella pelillä. Toivottavasti saamme tuvan täyteen, sillä yleisön tuki on aina auttanut meitä saamaan hyviä tuloksia.

Joukkueeseen nimettiin yksi mahdollinen A-maajoukkuedebytantti, puolustaja Richard Jensen. Jensen oli jo mukana Huuhkajien maaliskuun leirillä, mutta joutui jättämään leirin kesken loukkaantumisen takia.

Lassi Lappalainen, Onni Valakari ja Robert Taylor joutuivat jäämään sivuun Espanjan leiriltä, mutta ovat jälleen maajoukkueen vahvuudessa. Lisäksi Albin Granlund ja Thomas Lam palaavat kesäkuussa Huuhkajiin.

Suomen kokoonpano

Lukas Hradecký, Bayer 04 Leverkusen
Jesse Joronen, Brescia Calcio
Carljohan Eriksson, Dundee United FC
Robert Ivanov, Warta Poznań
Daniel O’Shaughnessy, Karlsruher SC
Miro Tenho, HJK
Leo Väisänen, IF Elfsborg
Sauli Väisänen, Cosenza Calcio
Richard Jensen, Roda JC
Nikolai Alho, Volos NPS
Albin Granlund, Stal Mielec
Ilmari Niskanen, Dundee United FC
Mikael Soisalo, Riga FC
Jere Uronen, Stade Brestois 29
Lassi Lappalainen, CF Montréal
Urho Nissilä, Suwon FC
Glen Kamara, Rangers FC
Rasmus Schüller, Djurgårdens IF
Robert Taylor, Inter Miami CF
Onni Valakari, Pafos FC
Lucas Lingman, Helsingborgs IF
Thomas Lam, CSKA Sofia
Marcus Forss, Hull City
Joel Pohjanpalo, Çaykur Rizespor
Teemu Pukki, Norwich City
Robin Lod, Minnesota United FC
Benjamin Källman, FC Inter

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat