Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madrid valtasi Mestarien liigan! – Belgialaistähdeltä hurja esitys

Thibaut Courtois
AOP

Mestarien liigan loppuottelu pelattiin lauantaina ja ottelussa voiton otti Real Madrid. Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelatussa Liverpoolin ja Real ottelussa nähtiin vain yksi hyväksytty maali. Tasaiset lukemat oli pitkälti Realin belgialaismaalivahdin ansiota, joka valittiin loppuottelun parhaaksi pelaajaksi.

Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid kaatoi Liverpoolin Mestarien liigan loppuottelussa. Ancelotti on voittanut urallaan neljä kertaa Mestarien liigan. Real iski ottelun ainoan maalin tunnin pelin jälkeen, kun Vinicius Junior ohitti Alissonin. Ottelun ensimmäisen jakson lopulla Mestarien liigan maalipörssin voittaneen Karim Benzeman maali hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen.

Ottelu oli pallonhallinnan osalta äärimmäisen tasainen taistelu, mutta laukauksien osalta Liverpool oli mykistävä. Jurgen Kloppin valmentama joukkue laukoi ottelussa hurjat 23 kertaa, kun Real laukoi vain kolmesti. Maali kohti näistä suuntautui Liverpoolilta yhdeksän vetoa, kun Realilta vain yksi ja sekin painui maaliin. Realin suurin tähti ottelussa oli belgialaismaalivahti Thibaut Courtois, joka torjui hurjat yhdeksän kertaa ja teki monta mieletöntä venytystä.

Realille Mestarien liigan voitto oli jo seurahistorian 14. Matka tämän vuoden mestaruuteen ei ollut helpoin, sillä pudotuspeleissä joukkue kaatoi tieltään PSG:n, hallitsevan mestarin Chelsean, Manchester Cityn ja lopuksi Liverpoolin. Real kaatoi siis Valioliigan kärkikolmikon ja Ranskan liigan ylivoimaisen mestarin. Ainoastaan Bayern Munchen jäi isoista joukkueista kaatamatta.

Liverpool pelasi tänä vuonna kolmessa eri cup-finaalissa eikä tehnyt näissä yhtään maalia, mutta voitti niistä kaksi. Englannin kentillä Liverpool hoiti nimiinsä FA Cupin ja Englannin liigacupin. Molemmissa loppuotteluissa joukkue kaatoi Chelsean rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga