Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajat niukkaan tasapeliin – “Se oli vähän niin ja näin”

Finland vs Bosnia and Herzegovina
AOP

Suomen jalkapallomaajoukkue aloitti tämän vuoden UEFA:n kansojen liigan kotiottelulla Helsingissä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Markku Kanervan valmentama miehistö oli lähellä upeaa voittoa, mutta toisen jakson lisäajalla tullut tasoitusmaali pilasi Suomen juhlat olympiastadionilla. Samassa lohkossa näiden joukkueiden kanssa pelaa Romania ja Montenegro.

Suomen jalkapallomaajoukkue aloitti UEFA kansojen liigan 1-1 -kotitasapelillä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Suomelta maalinteossa onnistui avausjakson lopussa rangaistuspotkusta Teemu Pukki ja vieraiden maali meni toisen jakson lopulla vaihtomies Smail Prevljakin nimiin. Prevlak sai pallon vieraiden pyörityksen jälkeen rangaistusalueen sisään ja laukoi sen vastustamattomasti ohi Lukas Hradeckyn.

Suomella oli omat mahdollisuutensa voittaa ottelu, mutta viimeistely tökki. Noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä Suomen Jere Uroselle pelattiin loistava maalintekopaikka rangaistusalueen rajalle, mutta veto painui yli maalin.

Ottelun tasoitusmaalia tarkisteltiin videoilta hetken, sillä tilanteessa epäiltiin paitsiota. Maali kuitenkin hyväksyttiin, mutta Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervaa tilanne jäi silti mietityttämään. Hänestä Suomen toppari Robert Ivanovia työnnettiin selästä ennen maalia, mutta tuomari ei tästä paljoa stressannut.

– Kiva nähdä uudelleen tuo maalitilanne. Mielestäni näytti siltä, että Ivanovia työnnettiin selästä. Kyselin tuomarilta siitä ja hän sanoi, että se oli niin ja näin. Olisi sen voinut viheltääkin, Kanerva sanoi Yle Urheilulle matsin jälkeen.

– Tällaista jalkapallo välillä on, että viime hetkillä tulee niitä takaiskuja. Kokonaisuutena pelaajat taistelivat hyvin ja antoivat kaikkensa kentällä. Kyllä tää silti raakaa on.

Suomi jatkaa pelejään kotinurmella tiistaina Montenegroa vastaan. Ensi viikonloppuna joukkue matkustaa Romaniaan ja sieltä Bosniaan. Kansojen liigan lohkovaihe pelataan loppuun syyskuussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Huuhkajat