Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Legendaarinen ranskalaisseura Bordeaux syöksykierteessä – Pääomistaja kiertää kohusta toiseen

Bordeaux Ranska National
AOP

Legendaarinen ranskalaisseura Bordeaux on valtavissa ongelmissa ajauduttuaan vakaviin taloudellisiin ongelmiin. Sarjataso on vaihtunut rivakasti Ranskan Ligue 1:stä Nationaliin.

Bordeaux sijoittui viime kaudella Ranskan Ligue 1:ssä jumboksi ja tippui siten Ligue 2:een. Ranskan jalkapalloliigojen hallintoelin LFP tiedotti kuitenkin aiemmin tällä viikolla, että joukkue tiputetaan vielä pykälää alemmas Nationaliin taloudellisten väärinkäytösten vuoksi. Seuralla on vielä valitusoikeus päätöksestä.

Bordeaux’n omistaa luxemburgilais-espanjalainen liikemies Gérard Lopez. Mies hankki seuran viime kesänä, mutta nyt Bordeaux ei onnistunut enää vakuuttamaan Ranskan liigan talousvalvontajärjestöä DNCG:tä taloudellisesta vakaudestaan. DNCG pudotti Bordeaux’n jo kerran aiemminkin sarjatasoa alemmas, vuonna 1991, valtavien velkojen vuoksi.

Lopez ei ole ensimmäistä kertaa kohun keskellä. Hän omisti aiemmin ranskalaisseura Lillen, mutta hänet syrjäytettiin taloudellisten ongelmien vuoksi. Vuonna 2020 hän osti belgialaisseura Royal Excel Mouscronin, joka ajautui viime kuussa konkurssiin talousvaikeuksien vuoksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat