Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Valioliigaan noussut Nottingham Forest metsästää vahvistuksia – Viisi kovaa nimeä liikkuu huhuissa

Nottingham Forest Englannin Valioliiga
AOP

Englannin Valioliigaan ensi kaudeksi noussut Nottingham Forest on liikkeellä siirtomarkkinoilla suurin tavoittein. Kiikarissa on useampikin nimekäs vahvistus.

Englannin Valioliigan Nottingham Forestin päällimmäisenä hankintakohteena on Saksan Bundesligan Union Berlinin nigerialaishyökkääjä Taiwo Awoniyi. Seura saattaa rikkoa jopa siirtosummaennätyksensä, spekuloitu siirtokorvaus on tällä hetkellä 17,5 miljoonaa puntaa. Awoniyi iski viime kaudella yhteensä 43 ottelussa 20 maalia ja antoi viisi maalisyöttöä.

Myös Bundesligan RB Leipzigin kerrotaan olevan kärkipelaajan kintereillä. Englannin kentät ovat miehelle ennestään tuttuja hänen edustettuaan Valioliigan Liverpoolia vuosina 2015-2021.

Mediatietojen mukaan Forestilla kerrotaan olevan vähintään 70 miljoonaa puntaa joukkueen vahvistamiseen tänä kesänä. Manageri Steve Cooperilla on joka tapauksessa edessään suuri haaste, sillä Forest nousi Valioliigaan ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella.

Awoniyin lisäksi Forest pyrkii hankkimaan puolustaja Moussa Niakhatén Bundesligan Mainzista. Tietojen mukaan siirtohinta on vähintään 13 miljoonaa puntaa. Myös Hollannin Eredivisien Ajaxin argentiinalaispuolustaja Nicolás Tagliafico on nottinghamilaisten kiikarissa.

Myös maalinsuulla nähdään liikehdintää. Forestin viime kauden ykkösmaalivahti Brice Samba saattaa jatkaa joukkueessa, mutta myös Ranskan Ligue 1:n Lens on kiinnostunut kongolaisesta. Myös Manchester Unitedin englantilaismaalivahti Dean Henderson on linkitetty huhuissa Forestiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga