Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Valioliigan Manchester United mielenkiintoisten puolustajahuhujen keskellä – Mihin suuntaan puolustuslinja elää kesällä?

David Raum puolustaja Hoffenheim
AOP

Englannin Valioliigassa uutta kukoistusta uuden managerinsa Erik ten Hagin johdolla hakeva Manchester United aikoo vahvistaa puolustustaan kesän aikana. Tähtäimessä on kaksi kovaa nimeä Euroopan kentiltä.

Englannin Valioliigan Manchester United havittelee kovan luokan vahvistuksia puolustukseensa. Kuumimpina niminä huhuissa pyörivät saksalainen David Raum ja argentiinalainen Lisandro Martinez.

24-vuotias Raum edusti päättyneellä kaudella Saksan Bundesligan Hoffenheimia. Miehen kausi oli laitapuolustajan paikalta hyvin tehokas, hän iski yhteensä 35 ottelussa kolme maalia ja antoi 13 maalisyöttöä. Hoffenheimin huhutaan pyytävän miehestä noin 30 miljoonan punnan siirtokorvausta. Raumin vuoteen 2026 ulottuvan sopimuksen ulosostopykälän on määrä astua voimaan kesällä.

24-vuotias keskuspuolustaja Martinez pelasi puolestaan päättyneellä kaudella Hollannin Eredivisien Ajaxissa. Yhteensä 37 ottelussa mies teki yhden maalin ja antoi neljä maalisyöttöä. Martinezin johdolla Ajaxin puolustus oli Eredivisien pitävintä puolustusta. 34 pelissä upposi vain 19 palloa maaliin. Martinezin sopimus on voimassa vuoteen 2025.

Mediatietojen mukaan Raumin hankinta olisi ten Hagille kiireisempi tapaus. Keskuspuolustukseen Unitedilla on tällä hetkellä jopa ylitarjontaa, kun Harry Maguire, Raphaël Varane, Victor Lindelöf, Phil Jones ja Eric Bailly miehittävät keskikaistaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga