Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Barcelonan tähti päätyy Valioliigaan?

Frenkie De Jong Hollannin paidassa.
AOP

FC Barcelonan paidassa huikealla tasolla pelannut hollantilaiskeskikenttä on vaihtamassa maisemaa tänä kesänä. Hollantilaisen huippupelaajan perässä tiedetään olevan ainakin Valioliigan huippuseura Manchester Unitedin, joka on valmis maksamaan hurjan summan keskikenttämiehestä.

FC Barcelonan puolustava keskikenttämies, Hollannin Frenkie de Jong on vaihtamassa maisemaa. Valioliigan Manchester United on eri huhuiden mukaan maksamassa jopa yli 60 miljoonan euron siirtosummaa. De Jong olisi loistava vahvistus Unitediin, sillä Punaiset paholaiset menettivät vastikään Ranskan Paul Pogban Juventukseen.

De Jong pelasi menneellä kaudella FC Barcelonan paidassa 32 peliä La Ligassa. Näissä hollantilainen iski kolme maalia ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Keltaisia hollantulainen sai yhteensä viisi ja kertaalleen hänet ajettiin ulos. Euroopassa De Jong pelasi kaikki joukkueensa 12 ottelua. Eurooppaliigassa syntyi kuuteen otteluun yksi maali ja kaksi syöttöä, mutta Mestarien liigassa hollantilainen ei onnistunut maalinteossa.

25-vuotias Arkelin kaupungista kotoisin oleva De Jong omaa tällä hetkellä sopimuksen Barcelonan kanssa aina vuoteen 2026 saakka. Oikealla jalalla laukova keskikenttä saapui Barcelonaan Ajaxin riveistä heinäkuun ensimmäisenä päivänä kolme vuotta sitten ja Barcelona maksoi siirrosta 85 miljoonaa euroa.

De Jong on pelannut La Ligassa yhteensä 98 ottelua. Näissä on syntynyt kahdeksan maalia. Hollannin pääsarjassa ennen Espanjaan siirtymistä De Jong pelasi 59 ottelua ja teki näissä kahdeksan maalia.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga