Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliigan Arsenal hankki hurjia tehoja iskeneen portugalilaisen keskikenttäpelaajan

Fábio Vieira keskikenttäpelaaja Arsenal
AOP

Englannin Valioliigan Arsenal täytti pitkäaikaisen tavoitteensa, kun se hankki keskikenttäpelaaja Fábio Vieiran Portugalin Liga Portugalin Portosta.

Portugalilainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Fábio Vieira siirtyy Englannin Valioliigan Arsenaliin monivuotisella sopimuksella. Siirtosumma on tiettävästi 35 miljoonaa euroa. 22-vuotias portugalilainen pelasi viime kaudella Portugalin Liga Portugalin Portossa.

Vieira on Porton oma kasvatti, joka piipahti juniorina portugalilaisessa Padroensessa. Muun uransa mies on pelannut vain Porton eri junioriportailla sekä edustusjoukkueessa. Viime kaudella hän pelasi yhteensä 39 peliä, joissa syntyi seitsemän maalia ja 16 maalisyöttöä.

Vieira ei ole vielä debytoinut Portugalin miesten maajoukkueessa, mutta on kokenut alle 21-vuotiaiden maajoukkueen pelaaja ja on tehnyt vaikuttavat 13 maalia 21 U21-maaottelussaan. Hän oli myös merkittävässä roolissa, kun Portugali sijoittui toiseksi UEFA:n alle 19-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2019.

Arsenalin tekninen johtaja Edu kehui seuran uutta hankintaa.

– Olemme hyvin iloisia saadessamme päätökseen Fabion hankinnan Portosta. Fabio on pelaaja, jolla on erityisiä ominaisuuksia ja joka viihtyy pallon kanssa kentän viimeisellä kolmanneksella. Odotamme kaikki innolla työskentelyä hänen kanssaan ja nautimme hänen tulevasta panoksestaan ​​Arsenalissa.

– Jatkamme nyt kovaa työtä ja odotamme innolla tämän siirtoikkunan loppuun saattamista niin vahvasti kuin mahdollista.

Manageri Mikel Arteta jatkoi samoilla linjoilla.

– Olen erittäin innoissani, että olemme tunnistaneet ja hankkineet näin erityisen lahjakkuuden. Fabio on erittäin luova pelaaja, joka tuo korkeaa laatua ja monipuolisuutta hyökkäyspeliimme. Toivotamme Fabion ja hänen perheensä tervetulleeksi seuraamme ja odotamme innolla työskentelyä hänen kanssaan uuden kauden alla.

Vieira pelaa Arsenalissa numerolla 21 ja liittyy harjoitusvahvuuteen piakkoin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat