Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

MTV: Rasmus Karjalainen palaa Suomeen – Uusi työnantaja pienoinen yllätys

Rasmus Karjalainen hyökkääjä AC Oulu

MTV Urheilu kirjoitti keskiviikkona, että hyökkääjä Rasmus Karjalainen on tekemässä paluun Veikkausliigaan.

Ruotsin Allsvenskanissa Helsingborgissa pelaava hyökkääjä Rasmus Karjalainen on purkamassa MTV:n tietojen mukaan sopimuksensa ruotsalaisseura kanssa. Karjalainen on palaamassa Suomeen Veikkausliigaan ja uusi työnantaja on AC Oulu.

Miesten maajoukkueen Huuhkajien vakinaamoihin lukeutuva Karjalainen on herättänyt runsaasti mielenkiintoa suomalaisseuroissa. MTV:n mukaan ainakin Veikkausliigan HJK, KuPS, FC Honka, FC Inter ja SJK ovat olleet hyökkääjän perässä. Ne joutuivat kuitenkin lopulta nuolemaan näppejään, kun Karjalaisen vaakakuppi kallistui hyvin tuttuun seuraan.

Karjalainen on kotoisin Oulusta ja OLS:n kasvatti. Suomessa mies on edustanut lisäksi SJK:ta, AC Oulua, PS Kemiä ja KuPS:ää. Tämän jälkeen mies siirtyi Hollantiin Fortuna Sittardiin, josta matka jatkui Ruotsiin ensin Örebrohon ja sittemmin Helsingborgiin.

Huuhkajissa Karjalainen on pelannut 13 maaottelussa. Saldona hänellä on yksi osuma. Veikkausliigan siirtoikkuna aukeaa 13.7., jonka jälkeen Karjalainen voi edustaa uutta seuraansa.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat