Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Valioliigan Newcastle vahvistui maajoukkuevahdilla: “Poikkeuksellinen Valioliiga- ja kansainvälisen tason maalivahti”

Nick Pope maalivahti Newcastle
AOP

Englannin Valioliigan kärkikahinoihin saudiarabialaisrahoilla rynnivä Newcastle hankki kovan luokan vahvistuksen maalilleen, Englannin maajoukkuevahdin Nick Popen.

Englannin Valioliigan Newcastle ilmoitti torstaina hankkineensa 30-vuotiaan maalivahdin Nick Popen Englannin Championshipiin pudonneesta Burnleystä. Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen. Sopimuksen kesto on neljä vuotta.

Englantilaisvahti on ollut Burnleyn kantavia voimia viimeiset kuusi vuotta. Pope on ollut joukkueen selvä ykkösmaalivahti ja voitti kahdesti Burnleyn vuoden pelaaja -palkinnon. Lisäksi hänet valittiin Iso-Britannian ammattilaisjalkapalloilijoiden liiton Vuoden joukkueesee kaudella 2019-2020.

Popen ura nousi todelliseen kiitoon Burnleyssä ja hän on myös edustanut Englantia yhdeksässä maaottelussa. Mies on Ipswichin kasvatti ja pelasi sittemmin Buryssä ja Charltonissa. Charltonista mies kävi myös lukuisilla lainapesteillä reilun viiden vuoden aikana, yhteensä kuudessa eri seurassa.

Pope riemuitsi siirrostaan Newcastlen tiedotteessa.

– Nyt olen täällä, en malta odottaa, että pääsen alkuun. Sopimuksen toteutuminen on kestänyt pari viikkoa, mutta se meni ohi todella nopeasti, ja olen iloinen ollessani täällä, ja odotan todella innolla, että pääsen tähän kiinni.

Newcastlen manageri Eddie Howe ylisti Popea.

– Nick on poikkeuksellinen Valioliiga- ja kansainvälisen tason maalivahti, joten olen erittäin iloinen voidessani lisätä vahvaa kilpailua erittäin tärkeälle pelipaikalle.

– Häntä kohtaan on ollut tänä kesänä paljon kiinnostusta muista seuroista, joten haluan kiittää omistajiamme ja kaikkia kulissien takana olevia, jotka ovat saaneet meidät kilpailun edelle. Olen iloinen, että hän liittyy meihin valmistautuessamme jännittävään haasteeseen edessäpäin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat