Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ruotsin cupissa todellista amatöörien puuhastelua – Toisen joukkueen päävalmentaja unohti pelin

GAIS Ruotsin Division 1
AOP

Ruotsin cupissa kävi uskomaton moka, kun Ruotsin Division 1:ssä pelaavan GAIS:n päävalmentaja unohti cup-ottelun saman sarjatason Lindomea vastaan.

Ruotsin Division 1:ssä siirryttiin jo kesätauolle. Takavuosien menestysseura GAIS kyntää nykyään kolmannella sarjaportaalla, mutta tekee vahvaa nousua ylöspäin. Joukkueen päävalmentaja Fredrik Holmberg päästikin joukkueensa levollisin mielin lomalle.

Kävi vain yksi kardinaalivirhe. Holmberg oli unohtanut, että joukkue kohtaa vielä 28.6. saman sarjatason Lindomen Ruotsin cupin ensimmäisellä kierroksella.

GAIS:n Division 1 -taival jatkuu 31.7. Suurin osa pelaajista ehti poistua omiin menoihinsa ja Holmbergillä alkoi tulla kiire haalia pelaajia kasaan Göteborgiin.

– Se oli pieni puute suunnittelussa. Useat pelaajat ovat nyt lomalla. Yritimme siirtää ottelua yhdessä Lindomen kanssa. Molemmat seurat halusivat siirtää ottelua, mutta se ei onnistunut. Ehkä se oli uusia sääntöjä, en tiedä. Joka tapauksessa, meidän on myönnettävä, että tässä on mennyt vähän ohi. Valitettavasti, Holmberg manasi.

Ongelmaksi muodostui se, että useat pelaajat olivat lähteneet lomamatkoille tai muuten viettämään vapaa-aikaa, eikä läheskään kaikkia saada tiistaihin mennessä takaisin. Holmberg joutui keksimään luovia ratkaisuja.

– Otamme mukaan pelaajia U17-, U19- ja edustusjoukkueesta. Todella nälkäinen joukkue. Uskon, että on erittäin mielenkiintoista ja jännittävää nähdä joukkueemme. Meillä on monia etuja – niin kauan kuin jatkamme.

Holmberg uskoo, että he yrittävät pitää tilanteesta ja nähdä positiivista.

– Joskus menee pieleen, se on inhimillistä. Meidän on varmistettava, että korjaamme sen voittamalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat