Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

MTV: Teemu Pukki haluaa siirtyä kovempaan sarjaan kuin Championship

Norwichin Teemu Pukki tuulettaa.
AOP

Tähtihyökkääjä Teemu Pukki on hankalassa tilanteessa. Miehen seurajoukkue Norwich putosi täksi kaudeksi Eglannin Championshipiin ja Pukki tähyääkin uusiin suuntiin päästäkseen kovempaan sarjaan.

Hyökkääjä Teemu Pukki on edustanut englantilaisseura Norwichia tammikuusta 2018 alkaen. Seura on sahannut Englannin Valioliigan ja Championshipin väliä ja Pukki on ollut joukkueen ehdoton ykköshahmo. Mies on myös iskenyt kovia maalilukemia kummallakin sarjatasolla. Myös muut tilastot ovat olleet kohdillaan.

Pukki on myös moneen kertaan todistanut olevansa Valioliiga-tasoa, vaikka joukkue ympärillä on ollutkin surkea. MTV kertoi tiistaina, että Pukki hakeekin siirtoa kovempaan sarjaan.

– Eihän se optimaalinen tilanne ole, että seura on Mestaruussarjassa. Se on selvä, Pukin pelaaja-agentti Teemu Turunen totesi MTV:lle.

Turusen mukaan Pukki haluaa pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla, jolla on tälläkin hetkellä useita suomalaiskärjestä kiinnostuneita seuroja. Norwich kuitenkin käytti optionsa aiemmin keväällä, joten nykyinen pelaajasopimus on voimassa kesään 2023 asti.

Pukin leiri käy tällä hetkellä neuvotteluja Norwich Cityn kanssa mahdollisuudesta siirtyä toiseen seuraan. Brittilehdistössä ainakin Brightonin on kerrottu olevan kiinnostunut hankkimaan maalitykin riveihinsä.

– Koko ajan käydään neuvotteluja. Se on sitten eri asia, johtaako se mihinkään. Teme on kuitenkin sellainen pelaaja, niin kuin jokaisen pelaajan tulisi olla, että niin kauan kuin on sopimus, oma homma hoidetaan kunnialla, Turunen korostaa.

Lakkoiluun tai muuhun epäammattimaiseen käytökseen Pukki ei tule sortumaan.

– Lähtökohta on se, että Teemu menee harjoituskaudelle takaisin Norwichiin, mutta tapahtuuko tässä ennen elokuun loppua jotain, niin en tiedä. Kyllä Teemulla on halu pelata mahdollisimman korkealla, Turunen linjaa.

Yksi eteen tuleva ongelma saattaa olla Norwichin hintapyyntö. Pukin maalilukemia iskevä pelaaja ei lähde halvalla.

– Ongelma on se, että Teemu on Norwichille liian arvokas pelaaja, ja se, että hän on 32-vuotias. Tämä yhtälö on vaikeasti ratkaistavissa. Pelaaja on nykyiselle seuralle liian arvokas, ja vaihtoehtoiselle seuralle Valioliigasta pelaaja on ikäänsä nähden liian kallis, Turunen taustoittaa.

Pukki iski viime kaudella Norwichille yhteensä 40 ottelussa 11 maalia ja antoi neljä maalisyöttöä.

Lähde: MTV

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat