Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligan Barcelona pyöräytti pelaajakarusellin käyntiin – Pelaajia vilisee kumpaankin suuntaan

Martin Braithwaite

Espanjan La Ligan Barcelona uudistaa joukkuettaan isolla kädellä uuden kauden aluksi. Nyt se ilmoitti neljälle pelaajalleen, että heidän palveluksilleen ei ole enää käyttöä.

Espanjan La Ligan Barcelona on ilmoittanut puolustaja Óscar Minguezalle, puolustaja Samuel Umtitille, keskikenttäpelaaja Riqui Puigille ja hyökkääjä Martin Braithwaitelle, että he ovat vapaita etsimään uutta seuraa. Nelikko ei tule enää palaamaan Barcelonan joukkuetoimintaan harjoituskauden alussa.

Barcelona uudistaa joukkuettaan muutenkin tulevina kuukausina ja se on sopinutkin jo keskikenttäpelaaja Franck Kessién ja puolustaja Andreas Christensenin siirroista. Lisäksi seura havittelee muun muassa puolustaja César Azpilicuetaa, puolustaja Marcos Alonsoa, laitahyökkääjä Raphinhaa sekä hyökkääjä Robert Lewandowskia.

Barcelonan täytyy kuitenkin myös myydä pelaajia tasapainottaakseen kuralla olevaa talouttaan. Siksi aiemmin mainittu nelikko ei ole enää palaamassa. Heiltä jää myös väliin Yhdysvaltain-harjoitusleiri.

Tietojen mukaan nelikko on hyväksynyt kohtalonsa ja hakee aktiivisesti siirtoa uusiin seuroihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga