Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Harvinaista herkkua – Maalivahdit Jesse Joronen ja Niki Mäenpää samaan seuraan

Jesse Joronen maalivahti Venezia
AOP

Italian Serie B:hen täksi kaudeksi tippunut Venezia hankki Suomen maajoukkuevahti Jesse Jorosen maanmiehensä Niki Mäenpään kollegaksi.

Italian Serie B:ssä nousukarsintoihin Brescian kanssa viime kaudella venynyt maalivahti Jesse Joronen vaihtaa seuraa. Uusi osoite on Serie B:hen täksi kaudeksi tippunut Venezia. Joronen oli viime kaudella vakuuttava ja kantoi päävastuun maalinsuulla pelaten yhteensä 41 ottelussa.

Jorosen sopimus venetsialaisseuran kanssa on kolmivuotinen ja sisältää myös yhden optiovuoden. Jorosen sopimus oli osa vaihtokauppaa, jossa Bresciaan siirtyivät maalivahti Luca Lezzerini ja laitahyökkääjä Nicolas Galazzi.

29-vuotiaan Jorosen ura on komeaa luettavaa. Simpeleen Urheilijoiden kasvatti siirtyi jo 16-vuotiaana Englantiin Fulhamin akatemiaan ja kävi läpi lontoolaisseuran junioripolun. Englannin-matkaan mahtuivat myös lainapestit Maidenheadissä, Cambridgessä, Accringtonissa ja Stevenagessa. Mies kävi myös Veikkausliigassa FC Lahdessa.

Englannin jälkeen mies siirtyi Tanskaan, ensin Horsensiin ja sittemmin FC Kööpenhaminaan. Brescia osti Jorosen Kööpenhaminasta heinäkuussa 2019 ja Joronen ehti edustaa seuraa vajaan kolmen vuoden ajan. Suomea Joronen on edustanut 16 maaottelussa.

Veneziassa Jorosta odottaa myös tuttu kasvo maajoukkueesta, nimittäin maalivahti Niki Mäenpää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat