Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Huhuille vahvistus – Brasilian maajoukkuemies siirtyy Tottenhamiin

Richarlison
AOP

Tottenham Hotspur ilahdutti kannattajiaan perjantaina julkistamalla brasilialaishyökkääjä Richarlisonin sopimuksen. Diili pitää vikkeläkinttuisen pelaajan Pohjois-Lontoossa aina vuoteen 2027 asti.

Valioliigajoukkue Tottenham Hotspur hankki hyökkäykseensä lisää tulivoimaa brasilialaisen Richarlisonin muodossa. Evertonista siirtyvän hyökkääjän siirtoa osattiin pitää jo varsin todennäköisenä, ennen kuin se sai perjantaina viimeisen sinettinsä.

25-vuotias Richarlison vaihtaa maisemaa noin 60 miljoonan punnan kaupassa ja pelaa Spursissa seuraavat neljä kautta.

Brasilialainen tuo selkeästi lisää syvyyttä Tottenhamin hyökkäykseen. Tulisieluinen Richarlison on maaliahne pelaaja, joka osaa löytää tyhjiä tiloja vastustajan rangaistusalueelta. Brasilialaisen tulo antaa tarvittavaa taustatukea Harry Kanelle ja Son Heung-Minille, jotka ovat viime kausina jakaneet joukkueen maalintekovastuun.

Richarlisonin siirto otetaankin varmasti hyvillä mielin vastaan niin seuran johtoportaassa, kuten myös kannattajien keskuudessa. Kyseessä on kovan luokan pelimies ja rutinoitunut ammattilainen, jolla on vyöllään 173 Valioliigakamppailua. Verkko on heilunut näissä otteluissa 48 kertaa. Brasilian maajoukkuepaidan mies on pukenut päällensä 36 kertaa ja iskenyt 14 osumaa. Hyvät otteet Spursissa saattavat kuitenkin tuoda lisää peliaikaa MM-kisoihin valmistautuvassa Brasilian ryhmässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset