Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Benjamin Källman dominoi viimeisen kerran – Veikkausliigan kuukauden valinnat muuten Honka-painotteisia

Benjamin Källman hyökkääjä FC Inter
AOP

Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi on valittu FC Interin hyökkääjä Benjamin Källman. Kuukauden joukkue oli puolestaan Hongan pelaajien heiniä.

Maalipörssin kärkipaikkaa jakamaan noussut Benjamin Källman viimeisteli kesäkuun kahdessa ottelussa kaksi maalia. Samalla Källman hyvästeli Veikkausliigakentät, sillä hänen sopimuksensa Interin kanssa päättyi kesäkuun loppuun.

Kesäkuun valmentajaksi on nimetty FC Hongan päävalmentaja Vesa Vasara. Honka voitti kesäkuun molemmat ottelunsa päästämättä maaliakaan ja katkaisi samalla myös KuPS:n ennätyksellisen tappiottomien otteluitten putken. Voitot nostivat Hongan myös tiukasti sarjataulukon kärjen tuntumaan.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin neljä pelaajaa FC Hongasta, kolme FC Hakasta ja kaksi FC Interistä. Lisäksi IFK Mariehamn ja SJK saivat yhden pelaajan kesäkuun kuukauden joukkueeseen.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet perinteiseen tapaan Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan kesäkuun joukkue (3-4-3):

Maksim Rudakov (FC Honka)
Mohammed Adams (FC Honka)-Baba Mensah (IFK Mariehamn)-Matias Rale (FC Honka)
Janne-Pekka Laine (FC Haka)-Kevin Jansen (FC Honka)-Petteri Forsell (FC Inter)-Stavros Zarokostas (FC Haka)
Lee Erwin (FC Haka)-Benjamin Källman (FC Inter)-Denys Oliynyk (SJK)

Kuukauden pelaaja: Benjamin Källman (FC Inter)
Kuukauden valmentaja: Vesa Vasara (FC Honka)

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga