Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Kovien nimien siirtomarkkinat jatkuvat – Nyt vuorossa Serge Gnabry

Serge Gnabry laitahyökkääjä Bayern München
AOP

Englannin Valioliigan Arsenal hakee joukkueeseensa uusia vahvistuksia kesän siirtoikkunassa. Nyt joukkue havittelee isoa saalista, Saksan Bundesligan Bayern Münchenin hyökkääjää Serge Gnabryä.

Englannin Valioliigan Arsenal on tutun laitahyökkääjänimen kannoilla. Saksalainen Serge Gnabry on joukkueelle jo entuudestaan tuttu mies ja Gnabryn ura on lähtenyt rivakkaan nousuun Saksan-vuosien aikana. Nyt Gnabryllä on vaikeuksia päästä sopimukseen jatkosopimuksestaan Saksan Bundesligan Bayern Münchenin kanssa ja Arsenal seuraa tiukasti tilannetta.

Arsenal on hakenut jo jonkin aikaa vahvistusta hyökääjistöönsä ja nyt vaikuttaa, ettei brasilialainen Raphinha ole siirtymässä joukkueeseen. Täten Gnabry olisi kiinnostava siirtokohde.

Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidžić paljasti äskettäin, että Gnabry voidaan myydä, jos seura ja pelaaja eivät pääse sopuun sopimuksesta lähiaikoina.

– Haluamme todella pitää hänet. Toivon, että hän valitsee Bayernin. Jos pelaaja ei halua päättää seuran puolesta, voimme löytää ratkaisun, joka tekee kaikki onnelliseksi, bosniajahertsegovinalainen totesi.

Junioriurallaan Gnabry pyöri ensin ympäri Saksaa niin TSV Weissachin, GSV Hemmingenin, TSF Ditzingenin, SpVgg Feuerbachin, Stuttgarter Kickersin kuin VfB Stuttgartinkin riveissä. Hän siirtyi 15-vuotiaana Englantiin Arsenaliin, jossa hän pääsi myös debytoimaan Valioliigassa.

Pääosa Gnabryn Arsenal-ajasta meni kuitenkin junioreissa sekä lainapestillä Englannin Championshipin West Bromwichissä. Kesällä 2016 mies siirtyi Saksan Bundesligan Werder Bremeniin, josta matka jatkui myöhemmin Bundesligan Bayern Müncheniin. Mukana oli myös lainapesti Bundesligan Hoffeinheimiin

Viime kaudella Gnabry iski kovat tehot. Yhteensä 45 ottelussa syntyi 17 maalia ja kymmenen maalisyöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga