Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Runsaasti kritisoitu Harry Maguire itsevarmana ennen kauden alkua – Kääntyykö Unitedin kurssi uuden päävalmentajan alaisuudessa?

Harry Maguire
AOP

Manchester Unitedin kapteenin, Harry Maguiren, mukaan joukkueella on edessään tärkeä kausi. Kovaa kritiikkiä viime kaudella otteistaan saanut toppari haluaa tehdä hyvän vaikutuksen Unitedin uuteen päävalmentajaan Erik ten Hagiin.

Red Devilsin kapteeni, Harry Maguire, nauttii parhaillaan lomasta pitkän kauden jälkeen. Mies meni naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa ja on parhaillaan häämatkalla Italiassa.

Viime kaudella haparoivasti esiintyneen Maguiren kapteenin asemaa joukkueessa ollaan kyseenalaistettu runsaasti. Kritiikki on ollut osittain aiheellistakin, mutta United-kannattajien on turha syyttää yhtä miestä penkin alle menneestä kaudesta.

Maguire kertoi lähtevänsä uuteen kauteen toiveikkaana ja haluavansa tehdä hyvän vaikutuksen päävalmentaja Erik ten Hagiin.

– Olen varma, että kaikki tekevät parhaansa ollakseen iskussa harjoituskauden ensimmäisestä päivästä lähtien. Haluamme antaa hyvän kuvan uudelle päävalmentajallamme. Meillä on edessämme tärkeä kausi. Tiedämme, ettei viime kausi ollut lähelläkään sitä, mitä meiltä odotettiin. Tulemme nostamaan tasoamme.

United jäi päättyneellä kaudella Valioliigan kuudennelle sijalle, joten Mestarien liigaa ei tänä vuonna Old Traffordilla pelata. Punaisten Paholaisten tavoitteet ovat tulevalla kaudella varmasti korkeammalla, kuin Eurooppa-liigassa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga