Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal luopui maajoukkuemiehestään – Uusi osoite löytyi Ranskasta

Matteo Guendouzi
AOP

Arsenalin keskikenttäpelaaja Matteo Guendouzi on siirtynyt pysyvästi Olympique Marseilleen.

Ranskan liigan Olympique Marseille käytti osto-optionsa ja hankki Matteo Guendouzin pysyvästi riveihinsä Arsenalista. Ranskalainen vietti kauden 2021-2022 lainalla Ligue 1 -seurassa, jonka aikana hänestä tuli olennainen osa joukkuetta. Hän esiintyi Marseillen paidassa 56 kertaa kaikissa kilpailuissa kauden aikana.

Kuusi kertaa Ranskan maajoukkueessa esiintyneen Guendouzin lopullinen läpimurto Gunnersiin jäi näin ollen tekemättä. Vuonna 2018 Lontooseen saapunut Guendouzi ehti pelata Tykkimiehissä 82 ottelua, joissa syntyi yksi osuma. Suurta vastuuta ei kuitenkaan missään vaiheessa irronnut ja mies vietti jo kauden 2020-2021 lainalla Saksan Bundesliigan Hertha Berlinissä, jonka paidassa hän ehti pelata 24 ottelua.

Guendouzi aloitti uransa Paris Saint-Germainin akatemiassa ennen siirtymistään Lorientiin vuonna 2014. Hän edusti säännöllisesti maataan nuorisotasolla alle 18-vuotiaista aina alle 21-vuotiaisiin asti.

Vaikka Ranskan liigan taso ei vastaakaan Valioliigaa, on Guendouzin päätös täysin ymmärrettävissä. Säännöllinen peliaika on ainoa tapa, jolla 23-vuotias ranskalainen voi jatkaa kehittymistään. Tulevaisuus näyttää, riittävätkö miehen paukut vielä kovempiin sarjoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset