Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan Liverpool muuttuu, mutta yksi säilyy – Ykköstähti pysyy vuosien ajan

Mohamed Salah hyökkääjä Liverpool
AOP

Englannin Valioliigan Liverpoolin ikoninen hyökkääjäkolmikko Mohamed Salah-Sadio Mané-Roberto Firmino on hajonnut kesän aikana pelaajasiirtojen myötä, mutta yksi on ja pysyy: Salah joukkueen ykköstykkinä.

Englannin Valioliigan ehdottomiin ykköstähtiin jo vuosikaudet kuulunut Mohamed Salah allekirjoitti uuden monivuotisen jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa perjantaina. Salah on tykittänyt Liverpoolille viidessä vuodessa jo 156 maalia 254 ottelussa.

Football Writers’ Association -yhdistyksen vuoden jalkapalloilijan ja Professional Footballers’ Association -yhdistyksen vuoden pelaaja -palkinnot voittanut Salah oli sopimuksenjulkistustilaisuudessa loistotuulella.

– Tunnen oloni loistavaksi ja olen innoissani voittaessani palkintoja seuran kanssa. Se on iloinen päivä kaikille.

– Uusimiseen menee mielestäni vähän aikaa, mutta nyt kaikki on tehty, joten meidän on vain keskityttävä seuraavaan, Salah hehkutti joukkueen menestysmahdollisuuksia.

Tähtäin säilyy kaiken kaikkiaan korkealla.

– Luulen, että voimme nähdä viimeisen viiden tai kuuden vuoden aikana, että joukkue on aina menossa ylöspäin. Viime kaudella olimme lähellä neljää voittoa, mutta valitettavasti kauden viimeisellä viikolla menetimme kaksi pokaalia.

– Uskon, että olemme hyvässä asemassa taistelemaan kaikesta. Meillä on myös uusia sopimuksia. Meidän on vain jatkettava kovaa työtä, meillä on hyvä visio, oltava positiivisia ja lähdettävä kaikkeen uudestaan, Salah jatkoi.

Salah lähettää myös erityisterveiset Liverpool-faneille.

– Viestini faneille on, että joukkueen pelaajat haluavat antaa parhaamme ensi kaudella yrittääksemme voittaa kaikki palkinnot.

– Kuten tavallista, pysytte takanamme ja annatte meille ison tuen, ja olen varma, että aiomme voittaa palkintoja jälleen yhdessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga