Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliigaan noussut Fulham kärkkyy Manchester Unitedin keskikenttäpelaajaa

Andreas Pereira keskikenttäpelaaja Manchester United
AOP

Manchester Unitedin 26-vuotias keskikenttäpelaaja Andreas Pereira ei ole päässyt emoseurassaan juuri esittämään taitojaan, mutta on kiertänyt ahkerasti lainasopimuksilla. Nyt edessä saattaa olla pysyvä siirto.

Brasilialainen keskikenttäpelaaja Andreas Pereira vietti viime kauden lainalla Brasilian Série A -seura Flamengossa. Yhteensä 28 pelissä syntyi kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä. Flamengossa oltiin hyvin tyytyväisiä miehen otteisiin ja hän itsekin olisi halukas jatkamaan Brasiliassa.

– En ole se, joka päättää – se on Manchester Unitedin asia.

– Haluaisin jäädä Flamengoon, mutta se ei ole minun käsissäni. Katson, mikä on parasta minulle ja seuralle. Rakastan Flamengoa. Puhumme pian ja päätämme. Suhteeni minun ja Flamengon välillä on aina ollut erittäin hyvä. Tämä vuosi oli minulle uskomaton, Pereira kertoo mietteistään.

Mies ei silti aio jäädä harmittelemaan, kävi miten kävi.

– Jos se ei onnistu, lähden aina pää pystyssä. Rakastan seuraa, rakastan Flamengoa, olen Flamengo. Tulen takaisin tulevaisuudessa.

Mediatietojen mukaan Englannin Valioliigassa pelaavat United ja Fulham ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen Pereiran siirron ehdoista. Fulham on saanut jo luvan neuvotella henkilökohtaisista sopimusehdoista keskikenttäpelaajan kanssa. Lontoossa ollaan luottavaisia sopimuksen syntymisen suhteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat