Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City hankki kokeneen saksalaismaalivahdin – ”Tämä on uskomatonta.”

Stefan Ortega Moreno
AOP

Hallitseva Valioliigan mestari Manchester City on vahvistanut maalivahtiosastoaan kokeneella Stefan Ortega Morenolla. 29-vuotiaan saksalaisen sopimus kattaa seuraavat kolme kautta.

Manchester City ilmoitti perjantaina kesän toisesta hankinnastaan, kun saksalaismaalivahti Stefan Ortega Moreno laittoi nimensä paperiin. Moreno Ortega oli luonnollisesti innoissaan siirron varmistutta.

– Tämä on uskomatonta. Manchester City on mieletön joukkue, josta löytyy maailmanluokan pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Se, että saan liittyä tälläiseen pelaajaryhmään ja auttaa osaltani jatkamaan seuran menestystä, on minulle unelmien täyttymys.

Moreno Ortega vietti edelliset viisi vuotta Bundesliigassa Arminia Bielefeldin paidassa. Mies jakoikin kiitosta myös entisen seuransa suuntaan.

– Nautin todella paljon ajastani Saksassa ja haluan kiittää Arminia Bielefeldin uskomattomia kannattajia heidän tuestaan. En voinut kuitenkaan jättää huomioimatta Cityn osoittamaa kiinnostusta ja mahdollisuutta pelata Valioliigassa. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan uusiin joukkuetovereihini ja valmennusryhmään.

Myös Cityn jalkapallojohtaja Txiki Begiristain oli tyytyväinen siirron varmistutta.

– Stefanin historia on hyvin tiedossamme. Hänen uransa puhuu puolestaan. Teimme sopimuksen maalivahdin kanssa, jolla on laaja kokemus, ja joka auttaa meitä tavoittelemaan lisää palkintoja. Hän on täällä kilpailemassa pelipaikastaan ja auttamassa nuoria pelaajiamme, joten olemme todella tyytyväisiä saadessamme hänet tänne.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset